My heart My life

Alla inlägg under juni 2011

Av Linda - 11 juni 2011 07:02

En kram sägs förlänga livet. Att det är ett måste för att överleva. Är ett bra tag sen jag hörde detta på radio. Måste nog vara ett år sedan.. Minst.. I alla fall anser jag att detta stämmer. Jag är en kram människa. Älskar det. Och speciellt spontana kramar. Sådana som man inte väntar sig. Tänk så olika vi människor är egentligen.. Vissa behöver ingenting.. Vill helst inte ha medans andra har stora behov av just kramar & närhet. Jag är nog en mellanting. Vill gärna ha kramar pussar osv men det är inget måste. Men klart humöret växer om nån skulle ge en spontan kram. Hur är ni?  Jag tror att närhet är väldigt viktigt för att ett förhållande ska funka. 

 Annars då? Jo här har det regnat..regnat & regnat... Mitt humör har nog varit som regnet dom senatse dagarna. Brist på d-vitamin kanske   Vill ha sol sol sol.  Så man kan vara ute & mysa. Behöver inte vara 30 grader varm. Jag nöjer mig gladeligen med typ 25. Vaknade till i natt & när jag tittade ut var himmelen rosa. Jättefint & tänkte att ja idag kanske vi får sol. Kan finnas en chans som det ser ut nu. Molnen ser lite lättare ut än dom varit på sistone. Får hoppas det så man kan ta med sig lill fisen på promenad. Bara det inte regnar så funkar det. Han är inte så nöjd över att få regnskyddet över sig   Om han inte sover då men just det är för tiden svårt att få till i vagnen. Är ju så mycket att titta på  

 Nej nu vaknar nog prinsen snart så får passa på att avsluta.

 Ha en fin dag & håller tummarna för att regnet håller sig borta!   

Av Linda - 9 juni 2011 11:49

Hej hej. Igår såg jag på "livet på BB" och jag skrattade lite.. Tänkte också på hur fel bild dom ger andra som kanske inte fött nåt barn. Den här personen var ju helt vansinnig.. Skrek & vred sig & jag vet inte allt. Jag tror jag hade det väldigt enkelt    Min längtan efter en till växer bara med sådana program. Vill så gärna ha en till & jag har sagt att jag ska sluta röka innan dess.. Så måste bara. Jag har ju motivationen. Och ännu mer sugen blir jag när jag ser andra gravida. Så dags att lägga av med giftpinnen.

 I går på heeela dagen sov lillfisen typ en halvtimme. Gissa om han var trött. När han fick kvällsflaskan vid kvart i sju så somnade han   hann som tur var dricka upp nästan hela flaskan innan. Det är så underbart när han somnar i knät på en eller tar sig tid att kramas & mysa. Man grips av en sådan kärlek man inte trodde fanns. Mitt hjärta   Tänk att man kan älska någon så mycket. 

 Och ni ska se honom i gåstolen när han får "rapptuss". Då går det i hundra samtidigt som han skrattar högt.   Och så har han börjat vinka. Än så länge bara till mig & min man. 

 I dag var vi på avslutning på spädbarnsgruppen. Hade inte tänkt det först men så hade jag egentligen inget vettigt för mig & Isak sov en stund före så då åkte vi lika gärna. Det var jag & Sara från vår grupp. Dom samlade båda grupperna idag. Var riktigt mysigt & roligt att prata med Sara & Molly igen   Det tråkiga nu framöver är att det inte händer ett skit. Ingen grupp & inget sim & tiden springer iväg.. Snart ska man börja lämna fisen på dagis & börja jobba.. Känns sådär helt ärligt.. Längtar till v 31 när jag ska jobba men då är det ändå bara en vecka & Isak ska vara hemma med sin pappa.. Det jag oroar mig mest för är alla nya rutiner & allt.. Känns som om man får dubbelt upp att göra då.. Förutom att jobba ska man hämta lämna laga mat städa Gizmo ska ha sin tid.. Ja listan är lång... Men hjälp får jag nog   Ska börja lite smått med nya rutiner snart. Ska ta ut Gizmo på långpromenad på kvällarna. Träna honom lite samtidigt. Det behövs. Att han & jag får vår tid. Börja redan nu så man har den vanan när man börjar jobba också. Så får det bli!  Funderar också på att åka iväg med Isak på badhuset på fredag. Så han inte glömmer allt man gjort på simmet. Får se vad som skjer. 

 Vi hörs snart igen!       

Av Linda - 6 juni 2011 08:37

Den har varit mindre trevlig kan jag lova... Igår kväll gick jag till Mariann för att se Big Brother finalen.. Å ja Simon vann!!! Precis som jag hoppats.. I alla fall var jag hemma strax efter 23.. Gick ut med Gizmo och fixade i ordnig mig för natten. Vet jag reagerade att Isak´s dörr stod på vid gavel men tänkte inte så mycket på det.. Inte förrän jag var inne i sovrummet.. Där var Isak.. Tydligen gråtit var femte minut så Rune hade inte orkat mer utan tagit med honom in.. Tänkte för att vara ärlig att han nog överdrev så gick & la Isak i sin egen säng. Tänkte lite nöjt för mig själv att det funkade med mig ja när det blev tyst därinne. Men det skulle jag nog aldrig ha tänkt för just precis när jag var på väg att somna så började han gråta.. Och så fortsatte det.. Vid halv två gav jag upp & tänkte att mat skulle nog göra susen.. Nöjd med det att det efter att Isak fisen hade somnat.. Men nejdå då började han igen.. Den här gången med en halvtimme-timme emellan gråtningen.. Jo tack.. Tror jag sovit max 4 timmar och dom har inte varit sammanhängande... Och halv sju var det bara att gå upp... Så det har inte varit nån höjdare.. Meningen idag var att vi skulle upp till ö-vall & gå 6 juni tog med några vänner men jag tror ärligt talat inte jag orkar.. Tänkte försöka sova sen när Isak ska ha sin lur senare idag för annars blir jag inte goder att ha att göra med... Så får tala om för mina vänner att jag helt enkelt inte orkar efter nattens bravader.. Tror det är nån hörntand på g som plågar stackaren.. 

 Nej vi får höras.

 Ha en fin dag!

Av Linda - 5 juni 2011 16:07

  En solhatt till min underbaraste underbara   

Av Linda - 5 juni 2011 07:24

Och idag kommer mannen hem   det ska bli så himla gött. Om fredagen så gick jag faktiskt ut!!   fixade barnvakt & hundvakt & gick sedan till en kompis. Jag hade skitkul & det var underbart att bara få vara mig själv. Har nog inte haft så kul sedan min "fruhippa". Och full blev jag också   Vi var i parken i Årjäng. Satt mest hela kvällen på en parkbänk & bara pratade & umgicks. Klockan 3 på natten var jag hemma igen. Med andra ord en kanon kväll   Vädret var hur perfekt som helst. Varmt & skönt, blå himmel & sol. Blev faktiskt inte kallt heller på kvällingen. Så tack tjejer för en underbar kväll.. 

 Vaknade första gången när klockan var 6.. Formen var ingen höjdare just då men säger sog självt när jag knappt hade ätit sedan halv tre på föregående eftermiddag.. Men somnade om & gick upp vid 9. Klockan kvart över elva orkade jag inte vänta längre utan åkte för att hämta min son hos sin mormor. Skulle garanterat egentligen inte ha kört just då.. men men gjorde det i alla fall. Det slutade med att jag stannade stort sett hela dagen. Lagade hemlagad pizza & bara njöt av sommarvädret med sonen ute på en filt. Var hemma igen vid fem & då var jag totalt slut.. Varm,trött & irriterad. Gick fort över när jag kom hem. Fick i mig en kopp kaffe & sedan var allt bara bra. Hade inte druckit det förrän då för det smakade inte precis med kaffe på morgonen   Lillen somnade tidigt. Var nog typ kvart över sju på kvällen. Han brukar lägga sig typ vid åtta men eftersom han knappt sovit den dagen gick det inte att hålla honom uppe vid gott humör. Så lika bra att lägga honom. Fick grejat & gjort lite & strax efter åtta fick jag trevligt besök av min goda vän Mariann   Vi satt uppe & pratade en stund innan hon begav sig hem vid typ 22. Då slängde jag mig i säng & somnade. 

 Kl 6 började morgonen idag.. Då ville inte busen sova längre.. Det var ingen höjdare att gå upp då kan jag lova.. Men men.. Nu är man uppe & pigg & fisen sover igen   Idag har jag inga stora planer. Typ en promenad, dammsuga & ev städa & tvätta bil. För sedan kommer ju min man hem   skulle nog behövt handla också men får se vad det blir till.

 Det här är kort på min lille prins om fredags eftermiddag/kväll. Hihi ska tidigt krökas          Förstås oöppnad  

 Nej ha en fin dag hörrni!!  

Av Linda - 3 juni 2011 06:36

Klarvaken kl 6 om morgonen.. Hmm känns inte helt bra   Men jag älskar morgonen och speciellt när solen skiner från en klarblå himmel   Första natten som gräsänka var inga problem.. Saknade min hund lite för han kunde man lita på att om nåt skulle hända så reagerade han.. Precis som den gången min man var i europa med min far.. Känns konstigt att han redan varit borta över en månad.. Har blivit stor skillnad på Gizmo efter att han gick bort.. Han äter mer, mer kosesjuk & går väldigt mycket bättre i koppel. Ska ta mig i nacken & börja träna honom igen.. Tror han hade varit kanon duktig på ex agillity.. Vet dom har sådana grejer på Rusta billigt.. 

 Annars idag har jag inga stora planer.. Ska ut på promenad men det får bli nu på morgonen för annars tror jag det blir varmt för oss allihop. Men det får bli efter Isak´s frukost,BB & en dusch. Får se hur lång promenaden blir. Beror helt & hållet på Isak´s humör i vagnen.. Var mycket lättare när han var några månader då han inte protesterade   Vagnen är inte lika rolig längre   Just för tillfället väntar jag på att Isak ska vakna.. Hoppas verkligen han vaknar på "rätt ben" idag.. Att han fått sova tillräckligt.. Jag vet så väl att om han vaknar för tidigt är han morgon grinig. Ska i alla fall försöka njuta av sommarvädret idag.. Skule ha köpt en uteparasoll så han kunde sitta under den & jag få njuta av solen. Får nog fixa en snart. 

 Är väldigt sugen på att ta mig en sväng ut också.. Vet det är parken i årjäng.. Men då måste man ha barnvakt & nån att åka ut med.. Man får väl se hur det blir! Ha en kanondag så hörs vi säkert fler gånger idag.

PS. Lämna gärna kommentarer här också. Alltid roligt att läsa.DS


Hörs igen!   

Av Linda - 2 juni 2011 19:38

Ja då sitter man här ensam då.. Usch inge kul att vara gräsänka.. Prinsen sover sött   Kanske inte så konstigt med tanke på att han endast sovit en dagslur idag på ca två timmar.. Grinig som tusan på förmiddagen men vägrade sova.. Men somnade & jag fick städat klart. Så nu behöver jag inte tänka mer på det resten av helgen.. 

 Tyckte otroligt synd om min man förut.. Han fick punktering på sin mc.. Så han fick vänta på Falck & var orolig att jag skulle behöva åka iväg & ta med hans däckfixar grej. Men tack & lov säger jag bara så slapp jag det.. Hade inte varit nån höjdare att ta med sig hund & barn ända till Sunne.. Men sist jag hörde nåt så var dom på väg till Sunne för att få nytt däck..

 Ringde nu och allt var bra. Nytt däck på mc.. Och allt bara bra. Så bra.. 

 Blää känns som det blir en låång helg.. Finns ju inget att hitta på.. Ska bli knallväder i morgon & lördag men jag lär inte få njuta så mycket av det.. Har tråkigt redan nu   så finns väl en risk för tidig kväll om det inte skulle dyka upp nåt bra på tv... Vi får se va som skjer..

 Ha en fortsatt trevlig kväll..  

Av Linda - 1 juni 2011 14:08

Ofattbart att vi redan är i juni.. Idag har jag & min man varit ihop i 5 1/2 år.. Undrar vart tiden tar vägen.. Har många fina minnen ihop.   och många mer blir det hoppas jag. 

 Idag har det varit en lång tråkig dag.. Började morgonen tidigt då fisen vaknade halv sju & vägrade somna om & som vanligt när han vaknar den tiden är han morgongrinig så efter en timme somnade han igen. Under tiden han sov fick jag grejat uppe i förrådet.. Har tjatat länge på min man att vi skulle göra det ihop.. Men som vanligt händer inte det om inte han själv får infallet..   så idag fick jag börjat. Övervåningen är nåt jag sällan städar då jag anser att det inte är mitt ömråde eftersom jag gör allt nere. Men behöver mer lagringsplats åt grejer & då behövs det en rejäl städning.. Hade hoppats på hjälp så man verkligen kunde rensa eftersom det finns grejer jag inte vet vad vi ska göra av & om det kan slängas.. Har också letat efter nytt täcke & kudde till Isak så jag får lämnat tillbaka allt jag lånat.. Skönt att bli av med sådant då det inte finns plats. Ska uppgradera till junior tänkte jag & då behövs nya sängkläder också.. Men det får bli lite senare.. Har i alla fall haft riktigt tråkigt.. Fick i alla fall tagit en promenad & nu sover Isak så tänkte fortsätta uppe strax.. 

 I morgon blir jag gräsänka   vill inte vill inte.. Tycker inte alls om att sova ensam.. Så funderar på att låta Isak sova hos mig men det är nog kanske dumt för då kanske han inte vill sova i sin egen säng sen.. Får se vad det blir.. Känns som om det blir en lååång helg i min ensamhet.. 

 Och idag blir det väl också ensamt eftersom mannen har massor att göra..tydligen...Nej dags att lätta på rumpan!

Ovido - Quiz & Flashcards