My heart My life

Alla inlägg under januari 2012

Hem

Av Linda - 5 januari 2012 12:00

Hur definerar man ordet hem? Är det nåt man äger, hyr eller dyl? Nåt man sätter sin prägel på? Jag vet inte jag.. Jag äger inget & heller inte hyr jag något.. Bor hos min man i hans hus.. Hans hem.. Det är ju inte mitt.. och ibland känns det heller inte som mitt hem.. Inte mycket jag har satt min prägel på här heller.. Isaks rum är bara mitt prägel på.. Nej jag vet inte jag.. Året som började så bra... Var duktig med det mesta.. Idag har det skitit sig.. Nya tag i morgon helt enkelt.. Så det så..

Av Linda - 2 januari 2012 19:47

Ja då var man inne i år 2012. 2011 försvann för fort... Men men, nytt år & nya möjligheter  

 Undrar vad det är med min son nu för tiden.. Ja dags för lite mamma prat igen   Nätterna dom senaste veckorna har varit hopplösa & kan inte minnas sist han sov hela natten i genom här hemma & det börjar ta ut sin rätt på min kropp & själ.. Funkar inte längre bara med nappen & heller inte att ta upp honom en liten stund för att sedan lägga honom i sin säng.. Icke... Nej han ska in till oss.. Kanske jag hade det för lätt när han var bebis. Var aldrig några problem att vänja honom vid det då... Förstår inte vad problemer är & tyvärr kan han ju inte berätta än heller...  Känner mig helt slut... och inte vllar jag heller när jag har möjlighet dum som jag är.. Nej då efter en natt med lite sömn, mardrömmar & minimal plats i sängen så började jag dagen med att först baka bröd & sedan städa bort julen. Vilket innebär att gardiner & dukar ströks.. Så höll jag på från halv sju, då fisen bestämde sig för att det var dags att gå upp   trött som ett as var det bara att kliva upp & blev någolunda klar vid 15 tiden.. Och nu sitter jag här.. Totalt utkörd & funderar på att gå & sova då man aldrig vet hur nästa natt blir... Nån mer som haft det här problemet? Vad hade ni för lösning? Det är ju inte så att han gråter konstant när han vaknar på natten.. Kallar det inte ens riktigt gråt. Utan gnällande... Och så försöker jag vara tålmodig & låta honom ligga & gnälla... Men då är han ju lite smart min lilla son att han kastar antingen nappen eller kudden så då är man illa tvungen att gå upp igen... Och inte klarar jag somna om så länge han gnäller   vet snart inte vad jag ska göra... Allt jag önskar nu är ett par lugna nätter... Så man får energi tillbaka... Men men.. Vi får väl se när det blir.. Hoppas det bättrar sig när han börjar på dagis igen nästa vecka & jag jobb. Äntligen!! Ångrar lite att jag tog så länge ledigt men då visste jag ju inte att jag skulle jobba där & med det jag gör nu. Får i alla fall kvalitetstid med min son & han ger mig många skratt under dagen med sina "konstigheter". Haha svårt att skriva hur & vad han gör. Måste upplevas. 

 Funderar också på att byta bloggsida.. Så jag kan blogga via mobilen i stället.. Får se vad som skjer. Nej ut med Gizmo en liten sväng nu & sen tror jag nog att det blir sängen. Läsa lite & försöka ta igen lite sömn & vila. Ha en fortsatt trevlig kväll!!  

Skapa flashcards