My heart My life

Alla inlägg under juni 2013

Av Linda - 21 juni 2013 18:55

utan barn    och här sitter jag. Hmm vissa är ju inte så duktiga på att svara på sms    nejdå, fick ett erbjudande om att följa med på fest idag. Tackade nej då planen är att man ska ut i morgon..kanske.. Så sitter här av egen vilja. Fast planen var att jag ville hälsa på nån men men. Har varit en vecka som hittills gått väldigt fort.. Fortsätter min träning & nu är jag nere i minus 13 kilo!!!    men ätandet är si så där. Har inte blivit nån långpromenad sen i förrgår. Har haft häcken full dessa två dagar. Hämtat bilder hos fotografen på Noah. Tycker det var mindre utval på honom än det var på Isak & väldigt många nakenbilder. Men utöver det är jag nöjd. Jo mina kilon, är egentigen snart nere där jag inte varit på tio år men ändå känner jag att mera mera mera.. Farligt det där.. Hamnat som i en ond cirkel.. Precis som för tio år sedan.... Men men.. 

Mår i alla fall mycket bättre. Och visst är det otroligt hur nya människor kan komma in i ens liv, göra en gladare, mer positiv & puschar på. Helt enkelt ger mig bättre dagar. Ja nu ska ni inte tro nåt här. Blivit en god vän helt enkelt. Bara skönt att ha nån som får en att kämpa på. Och  inte varit mera yr i huvudet heller.. Inte än men är rädd det snart är tillbaka om jag inte tar tag i mig själv igen.. 


Planen för kvällen är tja sitta här, greja, köra en av mina goda vänner på fest & fortsätta sitta här    I morgon ska jag ta en spring runda (Gizmo får en chans till   ) städa & på kvällen blir det nog fest..eller? Får se.. har väl också på sätt & vis tappat lite lust där.. Smittar av sig det där    Och på söndag, inte göra ett skit.. Jo får försöka springa en runda då också, men utöver det absolut ingenting. Haha ja ni tycker ni ser mig? Rastlösa mig göra ingenting. Mmm vi får se.. Nej så ser helgen ut i det stora hela.. 

Nu inväntar jag ett rejält åskväder.. Känns så i luften & mitt huvud.. Varmt & kvavt. 

Nej fortsätta greja lite. Ha en trevlig kväll! Och en trevlig midsommar   

Jaa

Av Linda - 19 juni 2013 19:35

Är helt slut.. och Gizmo också    På morgonen blev det då en låång promenad, typ 1 1/2 timme totalt. Var riktigt skönt. Sedan kom Anna på frukost. Efter det hände inte så mycket förutom lite städning & grejning innan fisen skulle hämtas. Var en sväng hos mina föräldrar, åt lite mat där. Sedan lämnade jag barnen til doms far.. Men på vägen dit märkte jag att det var nåt knepigt med bilen.. Jodå inga blinkers, ingenting.. Jättekonstigt.. Så han var snäll & kollade lite & misstänkte ljusmodulen hade gått.. Fick goda nyheter tidigare på dagen & självklart ska jag få dårliga på det... Blev så less & kände mer att jag vill sälja bilen.. Vill ha en bil som andra också kan hjälpa mig med.. Vill inte vara beroende av mitt eks... Så jag kände att saker rasade när jag åkte hem. Och åkte med den inställningen att jag nog skiter i springandet idag.. Men tog tag i mig själv & tog på mig träningskläder & gick ut. I regn    Blev tyvärr inte så mycket springande för Gizmo orkade inte hänga på.. Dels var det nog regnet & dels den långpromenaden tidigare idag    Han var nog väldigt sliten stackaren. Blev lite drygt en halvtimme innan jag mötte min kompis på vägen & hon stannade & pratade. Då tappade jag helt motivationen & hon körde hem mig    Och det var i stort sett bara in dörren innan jag fick åka iväg för att hämta barnen. Isak har slutat med sina lurar så bättre att jag hämtar dom tidigt en period i stället för att han ska somna hos sin pappa & vara jättesvår att lägga. Så blir inte så mycket egentid nu förutom helger. Men men får i alla fall sprungit (eller ja idag var det ju inte så lätt) & bara den tiden räcker för mig. Och vet ni vad, när jag startade bilen igen så funkade allt igen. Hoppas det håller sig så. Men funderar ändå på att göra mig av med den. Nån intresserad? 

 Fick en liten kommentar här på bloggen... Och till dig vill jag bara säga att om du hade läst mina tidigare inlägg kanske du hade förstått istället för att komma med en spydig kommentar. Klart som f att mina barn får mat. Nej jag har kanske inte lagat den men mina föräldrar bjuder oss väldigt ofta på mat.. Så läs lite mer innan spydiga kommentarer...  Nog om det


Nej är som sagt helt skrot just nu.. Men får ta tag i mina övningar innan jag nog kastar mig i säng.. Har haft ett par hopplösa nätter igen... Typ varje timme & funderar mer & mer på att flytta in Noah till mig pga detta.. Och samtidigt vill jag inte ge upp heller & skämma bort honom med det... Och frågan är om det blir så poppis av storebror   Vi får se.... 

Av Linda - 18 juni 2013 19:28

Först var jag som sagt duktig & bakade. Detta blev resultatet

 

Var helt okej faktiskt för att följt magkänslan.


Sedan blev det promenad upp för att hämta fisen. Han fick inte sova på dagis idag, ville se hur det gick med läggningen om han inte gjorde det eftersom jag haft problem dom dagar han sovit lur. Han var pigg & glad. Vi lekte en stund ute innan vi bestämde oss för att åka & bada. Sagt & gjort. Till & med jag doppade mig. Temperaturen var faktiskt helt okej. 

 

Stannade typ bara en timme men nöjd med det. När vi kom hem lagade jag faktiskt middag    Kycklingfilé & färskpotatis. Mmm inte dumt alls & heller inte onyttigt. 

 

Och efter middag blev det lite mera lek ute, städning & grejning. Nu sover båda barnen så här är det tyst & undrar vad jag ska hitta på härnäst. Blir nog inte så mycket mera idag. Slappa lite i soffan & ta kvällsträningen.. 

Verkar som om bodelningen snart är i ordning & att pappren ska skrivas nästa vecka. Känns konstigt att det faktiskt händer & att jag snart är "rik"... Pengarna behövs, i alla fall en liten del då jag måste ha lite nya kläder, konstigt nog   Resten ska som sagt sparas. Man vet aldrig, kanske mitt lilla hus dyker upp nån dag.. Och då har jag ju en bra insats där. Nej om man skulle ta den där träningen kanske så har man det gjort. Vattna lite blommor också.. Helt otroligt att dom inte dött än i denna bastu till lägenhet   Ha en fortsatt trevlig kväll, & finns nån som har tråkigt & vet var jag bor finns jag här   

Av Linda - 18 juni 2013 11:50

har man stunder på dagen där man slås av ensamheten... Tanken på att det faktiskt inte är nån som kommer hem till en på eftermiddagen... Ingen som väntar & längtar.. Inte för det jag har det bättre nu, absolut    Men det är när man får tid över som tankarna rasar in... Var vi familjen inte värda mer? Var vi inte värda sanningen & ärligheten, utan var tvungen att få höra det från annat håll? Nej ska inte älta det.. Men som sagt man har ändå lite tuffa stunder. Men utöver dom här stunderna mår jag faktiskt bra. Känns som om jag hittat MIG. Som jag en gång var vilket också är ett bra tecken på att jag gjorde rätt. Och självklart det gjorde jag ju. Men funderar fortfarande på vem som skickade det sms´t till mig för några månader sen. Hur visste den & vem är du? Får be om ursäkt att jag inte trodde på det då.. Eller gjorde nog det ändå innerst inne. Men så hade man ju en ex som periodvis var väldigt hjälpsam. För hjälpsam. Och jag litade ju på honom. Haha kan inte säga detsamma nu. Litar inte alls på honom.. kosntigt eller hur? 


Men men, vad har hänt idag då? Ja inte så mycket, promenerade upp till dagis & fortsatte den promenaden med långpromenad med Anna. Imorgon ska vi utöka den & i morgon kväll ett nytt försök med springandet. Och när jag & Noah kom hem har jag bakat. Eller håller på & steker bröden. Spännande att se hur dom smakar då jag bara gick på magkänslan    Och Noah sover för ögonblicket men när han vaknar ska han få middag & sen blir det ny promenad till dagis. Funderar också på att få en barnvakt till Noah & ta med mig Isak & bada. Så vi två kan få lite egentid    Sen händer det nog inte så mycket mera denna veckan. Ska hämta bilderna på Noah på torsdag. Längtar efter att se hur dom blev   Och sen kommer åter en helg utan barn. Lördag blir det nog fest (igen!!?)    hellre det än att bara sitta här hemma. Nej allt blir nog bra till slut. Nej nu ska jag nog "träna" lite innan fisen vaknar. Ha en bra dag!! 

Av Linda - 17 juni 2013 17:47

Fy fan vad jag är bra    hehe okej inte med ätandet då men... en morot, ett äpple & en smörgås. På hela dagen.. Ooops, ska ta mig ett eller två knäckebröd sen. Planen idag var ju egentligen en långpromenad med barnen på förmiddagen.. Men så blev det inte då jag kom på att ståbrädan som Isak använder stod kvar hos mamma    Men fick tränat lite hemma. Typ sit-ups & med hantlar. Ett försök att få bort det sista "hänget" som är lite överallt    Så vi åkte ut till mamma & dom & hängde där en stund innan vi åkte hem & grejade lite. Typ vek ihop lite kläder osv.. Men så blev jag fort rastlös & så kom jag på att mina plattor till ugnen var ju kvar där också. Så fick en bra ursäkt att åka dit igen & med förhoppningar om middag. Haha sånn tur hade jag inte idag    Men satt där en liten stund i alla fall. Och efter det tog jag med mig barnen & handlade lite. Nu ska det ätas, och det ska ätas nyttigt! Så i morgon ska jag ta tag i mitt bakande som jag inte gjort sen jag vet inte när, och baka nyttiga frallor. För nu ska jag bli duktig med frukosten om inte annat    ska inte följa nåt specifikt recept utan handlade lite olika mjöl typer & nyttiga rågkross & havregryn. Ska bara blanda ihop lite smått & gott & se hur det blir. Det får ni veta i morgon    I alla fall lämnade jag barnen hos deras far. Och nu har jag kommit in från en liten springrunda & gissa om svetten rinner. Härligt!!    Hade planer på att pressa mig ännu mera & ännu längre, men så här i början vill jag helst inte att nån ser mig springa haha är nog en syn för gudarna. Blev väl ca en halvtimmes tur med både spring & rask promenad, men faktiskt mera spring så är skit nöjd. Och självklart hjälper det att nån pushar lite på en. Det enda som fattas nu är att slänga bort den där pinnen. Men först en sak i taget & inte allt på en gång. Då är det nog lätt att man ger upp alltihop. Men känns riktigt bra nu & känner att jag mår hur bra som helst. Nu ska jag snart slänga mig i duschen & sedan lite mat/frukt innan barnen ska hämtas. 


Life is good   

Av Linda - 16 juni 2013 17:38

Ja min stora son pratar mycket om allt men en grej som han pratar mycket om är motorcyklar. Och det roliga är att vi har pratat om att hans pappa inte kan ha honom på sin än & då har jag fått detta till svar: "Mormor har inte plats, nalle puh sitter där. Men morfar har plats"


Sagt & gjort. Igår fick Isak pröva på att sitta på morfars motorcykel. Gissa om han var stolt & tyckte det var kul.


 

Av Linda - 16 juni 2013 16:16

Ja då var det söndag & ännu en helg över. Just nu kunde jag ha tänkt mig en timme på ögat men som så oftast vill inte barnen vila samtidigt      Men men bättre att sova till kvällen kanske    Helgen har varit väldigt bra. Igår var det ju student kalas för den minsta i syskonskaran. Känns så konstigt. Lilltösen har blivit vuxen & idag flyttade hon till sin pojkvän. Hur kunde åren gå så fort? Verkade i alla fall bli en lyckat kalas & Isak verkade ha skitkul eftersom han blev busad med så mycket. Tyvärr var Noah inte alls på sitt vanliga glada humör. Blev nog lite mycket för honom då många skulle hålla & "masa" med honom. Och inte heller sov han som han skulle. Men utöver detta var det bra. Jag & barnen åkte vid halv sju. Då var det raka vägen till barnens far, lämna av dom där & sedan vidare för min del på fest    Var riktigt roligt, i alla fall på förfesten. Har hittat min nya "på gott humör" låt. Gissa vem? 


Haha förstår ni varför? Känns i alla fall riktigt bra om dagen & låten passar perfekt. Jo i alla fall så åkte vi till Örje en sväng. Inte fullt så bra tyvärr.. Dårligt med folk & enligt mig inte bra musik.. Musiken hade nog varit bra men instrumenten lät mycket mera än dom som sjöng.. Men men var där en stund innan vi kom på att vi skulle ta en liten tur på kvarna & se. Visst där var det folk men då var jag bara lett så drog hem i stället.. Hade just då lite den känslan att varför ska jag hålla på & festa & gå ut? För så kul är det ändå inte egentligen. Och kände också det att bättre att sitta hemma i stället för att gå ut. Men känner inte så idag    Varför ska jag sitta hemma dom helger jag är barnledig för? Bättre att komma ut & träffa folk. Men nu skulle jag vilja gå på en gammal hederlig date. Typ middag & bio eller nåt. Hade varit kul. Men måste förstås ha nån att gå på date med haha. 


Nej annars idag har det hänt minst möjligt. Sov faktiskt länge idag. Till halv tio!!?? Inte alls likt mig. Men behövde det nog & formen var ingen höjdare heller. Men men gick snabbt över. Är av det slaget att bättre att få "ut" det än att må illa    Sedan grejade jag lite här hemma innan jag hämtade mina barn    Och så bar det ut till min mamma för att hämta hunden. Och sedan dess har ingenting hänt & blir en fortsatt lugn kväll. Hoppas jag    Nu får jag nog jobba lite för att hålla Isak vaken. Ingen ide att han sover nån lur nu för då blir läggningen till kvällen hopplös. Så får försöka leka & busa lite med honom. 

Nej som sagt, annars är allt bara bra & i morgon ska jag ta tag i lite andra saker i mitt liv men återkommer om det senare    Har lite planer på gång   


Och dagen blir förstås inte sämre av att nån kan lysa upp den lite.


Nej livet leker & allt är bra. Dags för mig att underhålla fisen lite innan den minsta vaknar. Ha en fortsatt fin dag mina vänner!!

Av Linda - 14 juni 2013 20:28

med fredagskväll igen då    När man inte vant sig vid att vara "ensam" blir sådana kvällar lite konstiga. Jag är inte desperat, långt därifrån, men vore trevligt att kunna dela en sådan kväll med nån. Och det kommer hända, det vet jag    Barnen sover, tyvärr inte utan tjafs från Isak men men.. 

Fick i alla fall städat klart idag & bakat den kakan jag pratade om. Utöver det har det inte hänt nåt.. 

I morgon är det som sagt kalas & sedan fest. Men utöver det tänkte jag göra ett försök att först & främst laga & äta en ordentlig frukost & sedan ett försök att gå långpromenad med båda barnen haha ja vi får se hur enig Isak är i just det men försöka går. Nej här händer inte så mycket.


Hade sånn tur att jag igår mötte på den personen jag nämnde jag ville prata med. Så fick förklarat & sagt varför jag gör som jag gör. Tyckte inte att jag var en skit verkade det som    men då har i alla fall jag mitt på det torra & var ärlig och berättade precis hur det låg till. 


Nej funderar faktiskt på att gå & sova själv. Bara för att jag är uttråkad haha nej inte riktigt än kanske men.. Som sagt förutom lite ensamhet & så mår jag bra. Hellre ensam än "ensam" med nån   


Ha en fin kväll!!

Ovido - Quiz & Flashcards