My heart My life

Alla inlägg under juni 2013

Av Linda - 14 juni 2013 09:34

på att lillfisen ska vakna så han får i sig mat innan jag kan göra klar städningen. Bara golven kvar    Den stora ville åter sova ännu en natt hos mormor för han ville se sin kusin på sin avslutning. Skulle ju vara på skolan & skolan är nåt han pratar dagligen om    Så han blev nog nöjd & glad för att få följa med. 


Gårdagen var blöt.. Riktigt blöt & självklart när det regnade som värst gick syrran ut. Inte så trevligt tyvärr.. Men allt i allt en okej dag. Men fy vilken trafik i Karlstad.. Usch.. 


och annars mår jag bara bra. Eller nästan. Sliter med yrhet & svimkänslor.. Vet ju varför men klarar bara inte äta när jag är ensam.. Blir nån morot eller äpple eller liknande. Vet ju att jag inte får i mig näringen jag borde... Nån som har tips på näringsfull mat eller frukt jag kan äta utan att vara rädd för att gå upp igen? Nog där min stopp sitter, därför jag inte klarar av att äta pluss att man är ensam. Men kroppen har nog börjat säga ifrån nu eftersom jag är så yr.. Så måste ta tag i mig själv & börja tycka om mat igen.. Laga mat    Går mest i kaffe & cigg    nyttigt värre... 


Vad händer idag då? Ja förutom min städning nu så ska jag ut till mamma & baka en kaka till studentkalaset i morgon. Och få se min stora son igen    Och utöver det blir det inte så mycket idag. I morgon blir det då först kalas & sedan utgång med mina vänner. Egentligen min helg att ha barnen men barnens far är snäll & tar dom en natt extra. Detta har varit planerat en stund så det är därför   


Ska bli kul att komma ut lite igen. Nu ser det ut som lillen vaknar. Dags att ge honom mat & fortsätta med städningen. Ha en fin dag!!

Av Linda - 13 juni 2013 06:34

Nytt blankt papper, ett helt nytt kapitel   Igår var helt enkelt en lång skitkass dag. Men så kommer man fram till insikt till slut & gärna med råd & stöd från vänner. Och sanningen är ju den att otroheten var ju inte orsaken till varför jag gick, varför jag flyttade. Det var en helt annan orsak. Visst misstänkte redan då nåt men ändå inte om ni förstår. Och värsta sviket är heller inte otroheten i sig utan alla lögner som blivit uttalade. Och speciellt när han gång på gång fick chansen att säga sanningen & inte gjorde detta. Frågade honom till & med rakt ut flera gånger. Kul att han vill erkänna henne    Undrar hur det känns för hennes del? Nej det har nog varit största besvikelsen, dessa lögner. Men nu ska jag lägga detta bakom mig. Vara den större personen. Säger inte att jag lätt kan glömma 7 år men är i alla fall på god väg att helt & hållet komma över det. Men som alltid har man bra & dårliga dagar. Tur att dom bra är mycket oftare än dom dårliga    Och att jag kan lägga detta bakom mig med rent mjöl i påsen. 

 Idag ska man dra till Karlstad då. Först ambassaden & sedan se lillsyrran ta studenten. Synd med vädret... Regnar som bara den.. Hoppas på uppehåll i karlstad när dom springer ut i sina vita fina kläder. Och för min del med två små barn    Tar bara med mig Noah in så kommer dom andra efter med Isak. Just för att jag ska på ambassaden. Tråkig väg att köra helt ensam men   


Nej som sagt idag känns det mycket bättre igen. På sätt & vis tycker jag synd om dom som mött varann på det viset & hon lär nog höra både det ena & andra om mig med allt jag ställt till med haha Hur kul är det att höra saker om ens eks. Tro mig vet precis hur det är. 


Sen har jag lite funderingar.. Vad händer när man får in en relativt stor summa på kontot egentligen? Blir det skatt på detta? Vad händer med min söknad om bostadsbidrag? Ska på möte i banken om två veckor ca så får prata lite med henne då. Och vad jag egentligen borde göra med dom.. För sparas ska dom ju göra. Om jag inte använder en liten del till att få mig nya bröst haha    Och ny billigare bil.. Fast ändå har jag fattat tycke för bmw´n så vet inte riktigt än.


Återstår att se. Väntar på att Noah ska vakna & att fiksa mig, packa väskan. Inte bara bara att åka iväg med två små    Ombyte ska med för man vet aldrig när olyckan är framme. Mat, blöjor. Ja ni vet. Och sist men inte minst måste jag ha med pappret in till ambassaden. 

Nej nu håller vi tummarna på att regnet håller sig borta sen i Karlstad & ni får ha en riktigt bra dag!


Och ni vet, det som inte dödar en, gör en starkare    Ta mig djävulen vad stark jag är haha   

Av Linda - 12 juni 2013 16:45

Lovade att jag skulle bli positiv & nöjd & glad & blablabla... Orkar inte... detta var ett slag i magen...En kniv som vrids åt gång på gång på gång... Tänka sig att jag en gång bönade & bad den skitstöveln att ta oss tillbaka... Det här var en rond jag hade velat slippa... Jag är yr, illamående...går mest runt som en zombi... Hoppas dom är nöjda över att få mig må så här igen.... Orken är som bortblåst...Lika så glädjen av att leva.. Just nu i alla fall... Barnen ska till sin far om en stund... Ser inte alls fram emot lämnng.. Att behöva se honom.. det j.... äcklet... Samtidigt är jag lite glad över att dom ska dit eftersom jag inget orkar... Då ser man åter botten igen.... Mörkret & ingen ljuspunkt... När ska detta vara över för min del? 

Skulle behöva städa klart sen när barnen är borta... men... noll energi... Har i alla fall bara golven kvar så lite har jag fått gjort ändå.. Nej ny dag i morgon... En förhoppningsvis bättre en....... 

Av Linda - 12 juni 2013 09:41

Vaknade med huvudvärk idag fastän natten faktiskt varit bra. Noah & Isak vaknade samtidigt, gav Noah nappen & Isak fick följa med in till mig. Isak sov till halv sju & Noah till kvart över. Inget hostande på kvällen, natten. Så det funkar.    Vi börjar få in det där med den saken. Men ändå känner jag mig nu totalt orkeslös.. Blä dag helt enkelt. Får förresten se hur länge jag får skriva då Noah nog snart vaknar tänker jag. Duktig idag med. Promenad till dagis & en omväg tillbaka hem    Skulle behöva göra lite nytta här hemma men allt känns som sagt blä.. Orkar liksom inte.. Har i alla fall tvättat lite kläder. Så får vi se om jag snart orkar ta tag i städningen. 

 Har funderat lite på hur jag uppfattas av er som egentligen inte känner mig utan bara läser här.. Gnällig, arg, sorlig, deprimerande? Haha egentligen är jag inte så. Ni kan nog förstå varför jag varit som jag varit när saker & ting är som dom är. Men egentligen som person är jag väldigt snäll, omtänksam. Sätter mina närmaste allra först & tänker gärna på mig sist. Sedan vill nog många påstå att jag är pessimist men jag kallar det hellre realist. Det är först nu efter allt det här jag har börjat tänka lite på mig själv. Eller beror ju helt klart på i vilken mening. Just vad gäller att äta bra osv är jag inte alls duktig. Lever på morötter & yougurt haha om inte jag blir bjuden på mat nånstans typ av mina föräldrar    Men på så vis har det ju gett resultat i vikten. Och nu vill jag ju självklart inte upp igen. Inte många kilon kvar till mitt mål nu    Men om jag nånsin kommer bli duktig med mat igen återstår att se... 


Idag hade jag tänkt ta ett litet samtal med nån... Vill för denna berätta min sida av hela historien... Tror inte denna någon fått höra hela versionen & det vill jag berätta... Varför det är som det är & varför jag gör som jag gör.. 


Verkar i alla fall som om vi har nått en överens stämmelse.. Inte det lättaste men nu är det gjort. Bara få allt rätt & riktigt på papper & så.. Ska nog också få till ett skrivet avtal gällande barnen. Då har man allt rätt gjort.. 


Nej dags att börja göra lite nytta tror jag.. Försöka vakna upp ur denna orkeslösa dvala.. Och i kväll ska barnen till sin far.. Får se vad jag hittar på då.. Och Isak ser jag då inte förrän vi är i Karlstad i morgon då han blir hämtad av sin mormor hos sin far eftersom han ska sova där.


Nej ha en bra dag hörrni... Och berätta gärna för mig er uppfattning av mig. Vore intressant att höra

Av Linda - 11 juni 2013 20:52

Det här är inte mig... att vara så arg på nån som jag är.. försöker komma vidare & tänka positivt men är så jäkla arg.. Och inte mig att sätta igång all den här ruljansen.. Få pengar som jag innerst inne känner inte är mina.. som jag egentligen inte har direkt behov av... Tycker inte om detta fastän det också på ett sätt känns skönt.. Lite sådär både och känsla ni vet... Men ska avsluta allt det här en gång för alla.. Sedan glömma... Att sju år inte betydde nåt... Kul att veta.. 


Blir nog bra till slut.. Andas, lev, njuta, ta hand om mina älsklingar... 

Av Linda - 10 juni 2013 20:25

till er alla. För stöttande kommentarer & att ni är där för mig    Jag får nog erkänna att hela denna situation har gjort mig stark & levande igen. Börjar faktiskt bli lycklig. Att ha fått ett stort avslut. Inte riktigt helt & hållet avslutat. En liten grej kvar & sedan minsta möjliga kontakt. Haha känns så innibomben härligt.  Jag lovade en sak, han en annan. Båda har vi brutit våra löften & tror inte det svider mest för mig. För svider gör det inte för min del. Färdig med honom. Snart i alla fall   Nej jag är glad & nöjd & har korten på min hand. Bråka mer med mig & jag har mer på lager   


Idag har jag & barnen inte gjort super mycket. Lekt inne, varit ute. Isaks moster hämtade honom en sväng så han fick bada lite medans jag hade besök. Fick gjort mina samtal & allt det där jag skulle. Fick också en läkartid till Noah. Först fick jag hos läkaren jag var hos sist men då satte jag stopp & gav dom två alternativ. Fick då tid hos den bästa. Så kom vi dit & här kommer det roliga. Pratar lite om denna hostan & inflammation osv. Då säger han att ibland kan det löna sig att ha lite is i magen när det gäller detta med hosta. Mitt svar var: Har jag inte haft det när det gått 6 veckor? Då skrattade han & jo ja. Haha så han lyssnade på honom & jovisst. Pipljud i båda lungorna & rossling. Och då började det roliga.. Skulle få en typ av astma medicin, inte för att han trodde det skulle vara det men det skulle få bukt med hostan. Och ny koll om ett par veckor. Var tog vanlig bricanyl vägen som också öppnar luftvägar? Så nu innebär det att morgon & kväll sitta med en grej med ansiktsmask framför Noah & försöka få honom andas i den 5-10 gånger.. Hmm lättvindigt värre.. Ska inte tvinga den på honom utan sakta låta honom vänja sig. Och utöver den typen medicin så fick jag en till som ska användas vid behov typ när han får sina hostanfall.. Vilket innebär efter att ha sovit ett par timmar på kvällen då han oftast börjar fiksa till den saken & försöka få honom att andas i den. Jo då detta blir bra. Hoppas detta gör slag i saken & att det fort blir en vana & att det inte är astma. 

 Blir nog bra.   

 Och Isak var nog helt slut efter badning & lek med kusinerna. Lade sig i sängen typ kvart i sju & somnade bums    Hoppas han sover länge innan han ska hämtas in till mig.   Min underbara trollunge. 

 Och i morgon är det fotogarfering med Noah. Ska bli så himla kul. Och efter det ska jag hjälpa lillsyrran med hår & smink inför hennes studentbal. Sedan blir det att hämta fisen på dagis, leka lite, umgås & sedan får vi besök. Veckan som kommer känns fullspeckad. Enda dagen utan planer är onsdag förutom att jag på kvällen ska lämna Isak till sin mormor på övernattning. Saken är den att vi alla ska till Karlstad på torsdag & jag måste åka tidigare eftersom jag måste hinna med ambassaden & då är det lättare att åka med ett barn i stället för att åka ensam med två    Och då är det lättare att ha med sig den "utan" vilja än den med   


Nej snart ut en tur med Gizmo & så blir det nog att bädda ner sig med en bok. Life is good.   

Av Linda - 10 juni 2013 07:05

är det alldeles underbart att vakna till barnen igen    och till helt knallblå himmel. Kan det bli bättre    Känns som om det blir en riktigt bra dag. Tack min syster som ordnade ny header åt mig!! Så jo igår hade jag svårt att somna. Man fick på sätt & vis ett avslut men ändå ont i magen. Fick på svart & vitt att min exman (man egentligen då skilsmässan ej gått igenom än) varit otrogen under tiden vi var i lag. Vad tänkte han med? Tur jag gick innan jag fick veta det. Men att stoppa den i ett annat hål medans hans fru & två små barn & den minsta i stort sett nyfödd satt hemma. Kändes det bra? Tydligen fick han inte det han skulle på hemmaplan eller så dög jag helt enkelt inte. Otrohet är nåt av det värsta enligt mig & som jag en gång sade, sådant kommer alltid fram. Och det gjorde det ju. Att gå runt med en massa lögner förstår jag heller inte tanken med. Gav chans på chans att han skulle vara ärlig.. Undrar vad hans äldsta son som är stor nog att fatta tycker om det hela. Tycker faktiskt synd om honom. Men dom får ha kul så länge det varar. Kommer inte vara så länge    Så ni som påstod att ni kände honom hade fel eller hur? Men så är det, man tror man känner någon men så visar det sig att så inte är fallet.  Och så får jag be om ursäkt om nån känner sig klämd av våran situation, men skulle inte tro det. Jag bär inget nag till nån av er. 

Nej känns bra att få det hela på svart & vitt att få ett avslut. Nu är vi inte vänner & det är väl ganska förståligt.


Vad händer idag då? Jo ska ringa en del samtal, först få läkartid till Noah då han fortfarande hostar & snorar.. Inne på sjätte veckan.. Och sen ska jag ta kontakt med advokat för att få det hela rätt & rimligt det här med skilsmässan. Enligt svensk lag äger jag egentligen hälften av allt hans.. T o m huset. Så vi får se vad denna säger. Hur man ska gå vidare med hela saken. Ni förstår det ska straffa sig lite att stoppa in den under tiden han är gift med mig förstår ni. Gör jag fel? Som jag sagt förut behöver jag inte ha honom som vän. Han är numera endast far till barnen &  inget annat. Nåt mer än det är han inte värd. Ni tycker kanske jag är en skitstövel nu, men rätt ska vara rätt.



Och sen blir det nog en tur ut till mina föräldrar där fisen kan bada i bassängen. Blir nog en helt kanon dag det här   

Av Linda - 9 juni 2013 20:35

Är barnen på plats hemma    Mina underbara barn. Haha ja nåt bra kom det ut av sju år   Det bästa vill jag säga. Haha fick reda på lite mera förut. Jag kan inte annat än skratta. Vet dom vad dom ger sig in på? Och att jag hade såå många nyfikna läsare    Ibland lönar det sig att blogga förstår ni. Nu funderar jag på att kontakta advokat. För att allt ska bli gjort på rätt sätt? Hmm Vi får se    Undrar du nu vad du gett dig in på? Undrar det ja. 


Nej känns jävligt bra just nu. Tack till dig för dina ord vem du än är. Alla sådana ord gör mig starkare & ännu mera säker på att jag gjort såå rätt. Jag ska leva livet. Njuta både med & utan barn. Inte alltid lätt utan    Men ut, träffa folk. Ha kul helt enkelt. 

Och vet ni, nu är det nere på 10 kg minus!!!    Nu ska jag bara börja träna lite på kvällarna, det jag kan göra hemma. Känns också jättebra. Känner mig som en ny person. Och jag har blivit mitt gamla jag känns det som!! Härligt! Livet leker. 


Tack än en gång du där ute! Du har så rätt. 

Ovido - Quiz & Flashcards