My heart My life

Alla inlägg under februari 2015

Av Linda - 8 februari 2015 19:57

Vilken fantastisk helg det varit!! Det är så här vintern ska vara & känner att jag fått en riktig energi kick    Fredagen kom & tog med mig barnen in till Årjäng för att besikta bilen. Andra året jag har bilen & får blankt papper   Lite info bara om vad jag bör tänka på framöver och ett mindre problem jag bör lösa snart.. Ååå om jag ändå kunde ha lärt mig att skruva lite själv, grejen är att på högersidan bak så ligger bromsen på lite så skulle behöva lossna allt & smörja upp innan det går utöver skivan... Känns lite för jäkligt att behöva få in bilen på en verkstad för det lilla.. men vad ska jag göra när jag inte kan själv? Och den jag känner som kan vill jag helst inte fråga alls... Så då får det väl bli så... Men nöjd ändå att jag faktiskt köpt en bil som verkar vara bra på alla sätt & vis. Haha så gjorde helt rätt den gången! 

 Fick handlat & sedan var det hem.  Tvättade en hel massa tvätt innan det var dags för pizzabak med grabbarna. Och min syster & pappa kom och åt med oss & tittade på film. En kanon bra fredag på alla vis. 

Lördag röjde jag lite & slängde ihop litre bröd igen innan vi åkte iväg för att införskaffa åkmadrass & korv. Och då samlades vi en hel gäng med nära & kära för en dag ute. Solen sken & värmde. Barnen glada & nöjda. Korvgrillning & mys. En kanonfin dag som avslutades på eftermiddagen. När vi kom in fick jag städat ur garderoben i klädkammaren & packat ner det som inte behövs. Skönt att ha tiden på sig för ännu är det länge till flytt. Men jag börjar få lite små ångest... Jag vet ju egentligen att det är det här jag vill men att vara van vid att ha tillgångar till att helt plötsligt nolla sig & sätta sig i lån är otroligt jobbig känsla... Haha ett stort exempel på hur jag förändrats som person. Mycket mera ekonomisk nu än jag varit. Även om det "försvunnit" enormt mycket pengar än vad det borde ha gjort dessa år. Men jag har ju inte direkt köpt någon "skit". Men jag har en del utestående som jag verkligen verkligen hoppas är tillbaka innan flytt... För min egen trygghets skull.. Hade planer att jag denna månad skulle ha satt av en viss summa för att göra likadant dom kommande fem månader, men lite oplanerade utgifter gör att jag inte riktigt kommer upp i det jag hade hoppats på. Men då går det bättre nästa månad hoppas jag & mars ska jag nog inte hoppas allt för mycket på för har för mig att skatten på bilen dyker upp då. Men men vi får se.. jag måste få ihop en viss summa i alla fall för min egen skull innan flytt... Är lite nervös för allt men det är nog en relativt normal känsla. Bara man flyttat & kommit in i det nya med ekonomi & allt ska det inte bli några problem.. Har räknat & räknat ett ex antal gånger & om 20 dagar är allt klart som det ser ut nu i alla fall. Jo så fick jag även rensat skafferiet haha så nu jäklar   

 Och idag har det varit en nästan lika fin dag. Fick städat även om det tog sin lilla tid. Isak pratade på sin kusin hela morgonen & precis när vi skulle klä på oss & gå ut ringer han. Och gissa om det var en pojke som var glad    Hoppas dom två fortsätter vara lika bra vänner i många år. Dock talar ålderskillnaden emot just det. Men man får ta till vara på det så länge det varar. Så i alla fall dök båda kusinerna upp & vi hade några roliga timmar ute. Lägger upp lite bilder en annan dag   

 Blev dock lite rastlös & uttråkad på eftermiddagen & då hade jag en sådan tur att jag fick min kompis med barn på kaffe    Så det har ändå varit en väldigt bra dag & helg. 

 Men nu är jag redo för ny vecka & nu är jag motiverad till tusen på att jag ska starta upp med det ena målet. Och det känns riktigt bra. Bara få in vanan & hålla den så blir detta kanon. Nej nu avslutar jag. Rent för mycket text känner jag. Haha får nog börja skriva oftare för har egentligen mer på hjärtat. Men det får räcka för idag.  




Av Linda - 4 februari 2015 19:50

Jag längtar efter vår & värme... att få energi.. för jag är totalt skrot.. och ju närmare helgen man kommer ju mer sliten är jag.. och det syns även här hemma haha    Jag brukar alltid vara den som tycker om alla årstider men nu har jag börjat få nog av denna vinter.. visst har det varit stabilt nu i några dagar.. men inte så det ger någon energi. På dagtid är det inga problem men så fort jag sätter mig ner så är jag som en klubbad säl som inte orkar något.. och ju fler dagar in i veckan man är desto värre är det... och när man är så sliten så blir tyvärr tålamodet lidande... Men nu är det bara en dag kvar att jobba och sedan tar vi helg. Dock är nog inte helgen här på riktigt förrän på fredag eftermiddag. För på morgonen så ska vi till Årjäng & få bilen besiktad. Spännande att se hur det går eftersom jag inte har någon koll alls haha men skulle inte tro det är något med den för reagerar ju vid ovana ljud. Och efter det så är det den sedvanliga handlingen. Och helgen har vi som vanligt inget inbokat    Hade varit kul om man kunde samla ett gäng barn, familj & vänner & ha en utedag. Med pulka åkning & grillning & bara allmänt mys. Men det blir det väl inget av skulle jag tro.. orkar inte fixa något... haha men ska i alla fall vara med mina troll och vara ute med dom. Och bara ha en slappar helg. Dock har jag några måsten.. måste börja ta fram kläder åt Noah i en större storlek, eller tröjor i alla fall.. Måste gå i genom båda barnens kläder egentligen.. skulle ha gjort det en stund nu men jaa.. det var ju detta med ork & energi haha och självklart är det ju den sedvanliga städningen men tanken är mindre lockande haha i alla fall just nu, just idag   

 Men förutom denna eviga trötthet så mår jag rätt bra. Lite små irriterad på mig själv för tiden. Skulle ha kommit igång med några av mina mål men haha det har verkligen inte hänt. Och bara jag sätter igång så vet jag ju att jag nog kommer bli piggare.. Men som sagt när inte orken finns, vad ska man göra? Borde ge fan i mycket eller dra ner på vissa saker rejält, som rökningen & kaffet... Och detta evinnerliga sötsug jag har varenda dag! Jag blir skraj, haha Så till helgen måste jag rensa bort allt jag har av chips & godis för har noll karaktär för tiden. Har jag det så ryker det ner.. Och det är inte så bra. Så har bestämt mig för att på söndag kväll ryker absolut allt sådant så jag åtminstone inte har något hemma. Måste göra något nu för det här kan inte fortsätta. Och har man inget hemma så kan man heller inget stoppa i sig    Så det är ett av alla måsten haha Så får vi se. Nej ha nu en trevlig kväll. Själv ska jag glo lite mer på "dumburken" innan jag tar kvällen

Av Linda - 1 februari 2015 16:53

Jaa det känns bara såå bra, allt. Bara så där har man fått som en ny kick,start, ja kalla det vad man vill.    För några dagar sedan var det som om det bara vände, bara av sig själv utan någon speciell orsak. En punkt där faktiskt allt känns bara bra. Fått kontakt med vänner igen, stämningen på jobbet har blivit lite bättre och mitt eget liv känns som om det är på vägen jag vill vara på, och hoppas inte det kommer någon ny omväg men det ska nog mycket till nu. Livet med barnen känns stabilt & bra   Varit en väldigt bra helg. Fredagen var det mys med barnen hela dagen lång typ. Fick handlat & bara umgicks med dom. Fick även besök av kompis med familj. Riktigt trevligt! Lördagen röjde jag lite här hemma innan jag tog med mig grabbarna ut en sväng innan doms far kom för att hämta dom. Fick städat klart innan det bar iväg på kalas till Norge & syrran. Hade noll lust att åka alls men åkte ju & blev ju helt okej & en del skratt. Men... jaaa.. har mycket på hjärtat men nej det ägnar sig inte här.. Det håller jag för mig själv.. Kan bara skaka på huvudet & hoppas allt blir till det bästa. 

Och spontant blev det bestämt att jag faktiskt skulle gå ut    Så fick tag i en kompis & haffat en plats. Så när jag väl var hemma tog jag mig en grogg i lugn & ro innan jag fixade mig. Gav katten en massa uppmärksamhet innan jag gick iväg på förfesten. Hade bestämt mig för att ta det lugnt med drickat, för jag har en tendens att dricka lite väl fort & då blir jag extremt snurr i huvudet & illamående när man väl ska åka iväg. Och jag var riktigt duktig! Var så jäkla roligt!!!! Gud det var så kul och det blev en hel massa skratt & massa dans. Och jag höll ut hela kvällen!!!! Haha det är inte likt mig! Var i stort sett på dansgolvet fram tills musiken blev tyst & ändå kände jag då att jag faktiskt kunde fortsatt en stund till    Och vi kom fram till att jag faktiskt inte varit ute sedan halloween. Så det var dags nu haha och helt klart värt det. Men den där som dom annonserade skulle "spela" spelade kanske i 30 minuter & inte alls min typ av musiken. Men annars var det kanon bra musik resterande tiden. Riktigt bra DJ! Nej en kanon kväll på alla sätt & vis. Var hemma vid kvart i tre tror jag haha och ännu något som är helt otroligt är att jag inte varit bakfull!! Men har dock spenderat dagen med soffhäng & filmer haha riktigt lugn dag på alla sätt. Nu ska jag strax iväg & hämta hem mina troll    Längtar efter dom! Och fortsätter att ta det lugnt resten av kvällen. I morgon är det en ny vecka & idag började vi en ny månad. Det närmar sig    Har faktiskt planer på att efter vi flyttat att anordna en sen 30 års fest. Då har man ändå plats & man kan vara ute. Jag får se hur det blir    Blev en liten miss med min "snålhet" denna månad eftersom jag unnade mig en utekväll men det måste jag tillåta mig annars kommer jag bli knäpp haha. Nej nu får jag gå upp till bilen & rensa den för snö & is. Ha en fortsatt trevlig söndag!!  

Skapa flashcards