My heart My life

Alla inlägg under april 2015

Av Linda - 7 april 2015 18:43

Vilken dag det varit!!!      Det har verkligen åter varit en bra dag. Började dagen med att sova till typ halv sju. Underbart! Hade iofs lite svårt att somna igår då man blev liggande & tänka på typ 10 år tillbaka. Haha jösses amalia vad mycket som hänt sedan dess!   Ja man har upplevt ganska så mycket så sett. Men i alla fall. Fick startat dagen med att åter packa lite innan vi gick ut. Blev ganska paff över temperaturen måste jag säga. Ovant att det inte var minusgrader. Fick i alla fall bärt ner ett lådorna jag hade stående här uppe i klädkammaren. Haha ofattbart att man får plats med så mycket i källaren   där står det ett ex antal lådor nu & ett ex antal kvadratmeter golv. Min kompis kom snabbt förbi och tog en kopp kaffe & även mamma. Blev bestämt att vi skulle mötas i hennes hörn & dricka kaffe & ta en fika. Barnens kusin kom förbi & då blev Isak med honom. Och denna gång gick det över all förväntan med Noah. Förut har han gråtit hjärtskärande & tyckt det var hemskt att han inte fått följa med dom stora grabbarna & leka. Men nu ville han bara in & då var det inget mas om grabbarna. Så vi var inne en stund innan vi gick över till M-L. Och där satt vi i några timmar & njöt av solen & pratade. Då dök även Isak upp igen med kusinen men kort stund därefter gick kusinen hem. Blev väl lite tjafs som det ibland kan bli barn emellan. Men vad det var som hände vet jag inte riktigt. Vi gick i alla fall den "långa" vägen hem haha & barnen stannade kvar ute medans jag tog en dans med snabeldraken    Så for vi iväg & fick på sommardäck. Åå alldeles underbart!! Så nu är även det fixat & även uppsägningen av lägenheten har blivit inskickad. Bara några samtal till kvar så är det mesta ordnat. 

 Fick höra en grej förut som skrämde mig lite.... att ta ett sådant steg är så otroligt sorgset & ledsamt    och på något vis kan jag ändå förstå.... även om jag inte alls vet... så vet jag ändå att man kan hamna där.... men det är ändå på något vis oförståligt.... ja lite flummel men finns orsaker till det... 

 Och hörde ännu en grej förut som även det fick mig att få lite ont i magen och att skaka på huvudet... Men har alltid sagt & trott att allt som händer har en mening... Även om man tycker det kan vara orättvist haha tell me about it!!!   

 Nej över på annat. Har varit en underbar dag med mer ute tid än inne    och två otroligt trötta barn som somnat tidigt & Noah redan för en timme sen då han slocknade i soffan efter bad. Lilla busiga plutten    Och även Isak somnade tidigt. Läste för honom & sa god natt & nu är det tyst   

 Och i morgon ska man åter väckas av klockan som ringer. Haha lockar inte det minsta efter denna långa goa helg. Får en att längta till semestern. Haha även om jag då kommer ha nog att göra. Så i år blir det ingen semester resa med barnen. Möjligtvis att man tar en tur utomlands till vintern. Lite beroende på vad jag ska prioritera ekonomiskt haha. Vi får se hur det blir.  

Av Linda - 6 april 2015 19:38

Ja då närmar sig påsken sitt slut & måste ju säga att det varit en kanon helg! Barnen har varit någolunda vänner & vädret har varit fint    Enormt mycket godis har landat i doms mage haha och ibland har det märkts på humöret. Haha speciellt den äldsta. Men det här är en helg om året så ja dom har fått stoppat i sig hela helgen lång. Men idag har det inte varit någon fråga & oavsett hade jag nog sagt nej. Någon måtta får det ändå vara   Dom/vi har sådan tur att ha så goa grannar så där har dom fått påskägg & dessutom var påskharen på en nattvisit & lämnade kvar ett    Och på påskaftons eftermiddag fick dom även varsitt av sin moster Chanett med fam . Haha så totalt fyra påskägg. Tror ni det finns nog av godis kvar i skåpet? Haha tur det håller en stund. Nej som sagt det har varit en jättebra helg & varit otroligt skönt med långledigt. Umgåtts med familjen & vi har själva spenderat många timmar ute. Haft en riktig kvalitetstid med grabbarna    så härlig känsla att man faktiskt bara tagit det lugnt & umgåtts med dom. Det är så sällan jag verkligen gör det så för min del känns det extra bra. Och vi har ju ledigt en dag extra så ingen klocka ringer imorgon heller. Alldeles underbart. Kan ju skryta med en sovmorgon i alla fall haha då vi sov till typ sju. Och annars har jag själv inte klarat sova länge även om barnen sovit. Men det är sådan jag är, inte ens barnlediga helger kan jag sova länge haha. Men men. Nej annars har det inte hänt mycket här så sett. Har fått packat ännu en låda & rensat i papper. Det närmar sig mer & mer. Och ju mer jag packar i förtid ju mindre har jag att fixa precis innan flytt. För då har jag en massa annat att fixa & planera. Men i morgon ska jag slänga uppsägningen i lådan    Och det känns bättre & bättre för varje dag som går. Och speciellt efter att ha fått ett löfte om en grej. Så nu är det bara att hoppas att löftet håller för annars vet jag inte vad jag gör. Men väljer att tro att det äntligen blir som det är sagt. 

 Nej annars har jag det bara fint. Även om man känner av ensamheten. Och hur mötte man nya människor förr?? Haha ja det kan man undra sig. Sist gång jag var singel var jag ensam & jobbade på en mack vilket bara det i sig gjorde saker lättare. Nu är man som oftast "instängd" och sällan utpå. Jobbar på fabrik & har två barn. Men känner nog att det börjar bli dags för en fest snart    Nej det är inte så lätt att som ensamstående med barnen ca 75% att få tid till allt man vill. Man måste planera & prioritera och det är bara så. Och jag prioriterar barnen. Nej det har som sagt varit en bra helg och fortsätter njuta av den i morgon innan det är dags för jobb i två dagar. Lagom lång vecka. Haha. Funderar & tänker mycket på om man ska börja jobba lite mer men som läget är nu så är tiden med grabbarna viktigare. Dom är ju bara små en kort tid... så får se vad det blir till & hur läget blir när flytten väl är gjord & man bott in sig lite. Nej nu ska jag kolla lite tv. Lämnar er med lite bilder från vår påsk           

Av Linda - 1 april 2015 19:19

Ja då var vi inne i april månad & den allra första dagen. Sitter här & är totalt skrot. Nu ska det bli himla skönt med långledigt. Har varit så vedervärdigt trött idag.. Nu man nog börjar märka detta med klockan.. Men förutom tröttheten är det ganska bra. Haft lite ryggvärk igår men det är nog inte så konstigt    Haha köpte golv igår till den nya lägenheten. Haha vilken syn vi nog var & jäkla synd jag inte tog någon bild    Åkte iväg efter att barnen blivit hämtade. Plockade upp syrran & mamma. Kom fram & jag hade nog inbillat mig att golven skulle få plats ändå så hade inte en tanke på att ta ut några barnstolar inte. Haha så väl ute vid bilen igen efter att ha betalat. Kliade mig i huvudet, lastade ut barnstolarna & lade ner baksätet. Till slut fattades att få stolarna & syrran in i bilen. Haha Isaks stol är ganska lätt men Noahs är så stor & klumpig. Men på något vis gick det att få in stolarna. Kvar var bara syrran. Ååå jösses vad jag skrattade    Men på något mirakulöst vis fick hon tryckt in sig & det var bara att hoppas på att polisen inte skulle stå ute. Tack & lov skulle vi inte någon lång väg. Så fick lastat av dom hemma & åkte för att bjuda dom på mat som tack för hjälpen. Men är så otroligt nöjd & är så 100% säker på att jag kommer bli enormt nöjd med golven när dom ligger på plats.    Gör inget annat än att bara vänta känns det som. Men nu är vi en månad närmare i alla fall.  Hann i alla fall med kaffe & prat med min kompis innan barnen kom hem. 

 Och nu är det som sagt ledigt som gäller. Och ska bli så skönt att slippa väckas av klockan på nästan en vecka. Sedan återstår det att se hur helgen blir. Har inga stora planer & fortfarande obestämd på om man ska ge bort påskbrev eller inte... Men lutar nog till att det nog blir att ta med sig några & gå på torget på lördag. Just för mysighetsfaktorn. Men om dom hinns med att måla är en helt annan sak haha. Och äggen till grabbarna är jag i stort sett klar med. Något lite till kvar bara. Och mina grabbar fick påskägg av vår granne! Så otroligt varm i hjärtat jag blev. Och är med lite sorg i hjärtat man flyttar härifrån just med tanke på hur bra grannar man faktiskt har här.   Och är så imponerad över hur dom orkat med oss haha för stundvis går det ganska hett till här med bråk, "skrik" osv. Haha tur man inte blev kvar på slussen med tanke på just det    Nej nu ska jag njuta av soffan & tv´n. Antar att jag nog skriver igen nån dag men ifall inte hoppas jag ni får en alldeles underbar påsk & hoppas på fint väder!!!

Ovido - Quiz & Flashcards