My heart My life

Alla inlägg den 3 juni 2011

Av Linda - 3 juni 2011 06:36

Klarvaken kl 6 om morgonen.. Hmm känns inte helt bra   Men jag älskar morgonen och speciellt när solen skiner från en klarblå himmel   Första natten som gräsänka var inga problem.. Saknade min hund lite för han kunde man lita på att om nåt skulle hända så reagerade han.. Precis som den gången min man var i europa med min far.. Känns konstigt att han redan varit borta över en månad.. Har blivit stor skillnad på Gizmo efter att han gick bort.. Han äter mer, mer kosesjuk & går väldigt mycket bättre i koppel. Ska ta mig i nacken & börja träna honom igen.. Tror han hade varit kanon duktig på ex agillity.. Vet dom har sådana grejer på Rusta billigt.. 

 Annars idag har jag inga stora planer.. Ska ut på promenad men det får bli nu på morgonen för annars tror jag det blir varmt för oss allihop. Men det får bli efter Isak´s frukost,BB & en dusch. Får se hur lång promenaden blir. Beror helt & hållet på Isak´s humör i vagnen.. Var mycket lättare när han var några månader då han inte protesterade   Vagnen är inte lika rolig längre   Just för tillfället väntar jag på att Isak ska vakna.. Hoppas verkligen han vaknar på "rätt ben" idag.. Att han fått sova tillräckligt.. Jag vet så väl att om han vaknar för tidigt är han morgon grinig. Ska i alla fall försöka njuta av sommarvädret idag.. Skule ha köpt en uteparasoll så han kunde sitta under den & jag få njuta av solen. Får nog fixa en snart. 

 Är väldigt sugen på att ta mig en sväng ut också.. Vet det är parken i årjäng.. Men då måste man ha barnvakt & nån att åka ut med.. Man får väl se hur det blir! Ha en kanondag så hörs vi säkert fler gånger idag.

PS. Lämna gärna kommentarer här också. Alltid roligt att läsa.DS


Hörs igen!   

Ovido - Quiz & Flashcards