My heart My life

Alla inlägg den 31 juli 2011

Av Linda - 31 juli 2011 18:51

Den börjar verkligen komma... I morgon är det upp vid fem igen   usch.. ungefär 8 timmar som man missar sonen.. Känns inte alls bra då all tid är så värdefull & tiden går så fruktansvärt fort.. Fast har ju inte sagt varken bu eller bä om hur mycket jag ska jobba.. & inte har dom frågat heller. 

 Idag fick jag städat lite igen.. Tänkte det behövdes eftersom jag inte lär göra så mycket av det till veckan.. Hoppas jag..... Hoppas också på middag klar men det är frågan det.. Vid halv två tiden for jag & Isak, Mariann med barn till hennes mamma på campingen. Det var underbart att komma bort en stund   så tack gumman för att vi fick följa med. Synd bara med vädret. Började jättebra men helt plötsligt kom det mörka skyar & åska, & vi satt ute & åt. Helt plötsligt öppnade sig himlen. Vi vuxna fick panik & skyndade oss att ta in saker. Barnen gråt för att vi vuxna var stressade & bara sprang in & ut. Det var nog en syn kan jag tänka mig hehe men oavsett var det som vanligt hur mysigt & skönt som helst.  Nu ska jag bara sitta & gruva mig inför morgondagen.. Usch & fy   blir nog bra bara man kommer igång. Spännande att se hur mycket man minns. Över ett år sedan man jobbade nu   Det återstår att se.  

Av Linda - 31 juli 2011 07:10

Är det inte typiskt? När man går upp klockan halv sju av sig själv för man förväntar att lillfisen vaknar strax som han gjort heela veckan så sover han längre för en gångs skull? Jodå.. Kunde jag ju ha sovit lite längre.. Men skönt med "egentid" på morgonen.. Få andas lite.. 

 Än så länge har helgen varit bra. Fredagen pratar vi inte mer på. Hela den jävla dagen var totalt pissig.. Mådde uruselt.. 

Men min underbara man som är så snäll & go hjälpte meg verkligen den dagen & gjorde allt för att lätta upp mitt humör   och försöker få in i mitt huvud att allt ordnar sig. Jo det brukar ju faktiskt göra det. Men jag är en sådan  person som tar åt mig saker & ting.. som ska älta detta hela tiden.. Det värsta är att igår var jag nära att få en ångestattack.. Har haft det ett par gånger genom livet & ni som vet hur det är att få en sådan kan nog förstå.. Man har noll kontroll över sig själv & sina känslor. Men som sagt det var bara nära. Gick över tack & lov. Förutom det var gårdagen helt okej. Vi var på sentret & gubben handlade sig lite kläder. Händer kanske en gång i året   Jag sade till honom att han fick passa på när det var rea. Lill fisen fick också ett par shorts. Nåt han inte har så många av.. 

På eftermiddagen åkte vi ut till skarbol där vi spelade kubb med medlemmar från klubben & grillade.. Vi åkte därifrån vid halv sju. Det var varmt & vi ville bada. Och dessutom kände jag mig nog allt lite utanför.. Vi for & badade i allafall & Isak älskar vatten. Nu är han vaken.

Ha en bra dag!  

Ovido - Quiz & Flashcards