My heart My life

Alla inlägg den 10 januari 2012

Av Linda - 10 januari 2012 20:36

I mitt "nya" nyttiga liv. Känns som jag lever på frukt   inte långt ifrån. Har bytt ut halva matintaget med frukt. Och frukt är ju faktiskt gott. Fast andra sidan drömmer man förstås om godis, choklad, fet mat osv. Men nej nu jävlar. Nu ska jag ner. Tyvärr har det skitit sig med rökningen.. Får ta nya tag där. Är ute & går om kvällarna nu med Anna & Mariann. Underbart med sällskap & får många goda skratt längs vägen. Så just nu mår jag skitbra. Frisk luft, vänner, familj & nyttigare mat känns i kropp & själ.Mår alldeles underbart. Det svåra blir ju att fortsätta.. Värsta stunden på dagen är just precis när man kommit hem.. Då vill man gärna stoppa i sig vad som finns i skåpen.. Och jag ERKÄNNER... jag tog faktiskt 2 små snickersar idag... Av den typen små som finns i twistpåse.. Usch så dum jag var.. Men nu ligger resten i soporna hihi.. Var inte mycket godis kvar i skålen men nej usch.. 


Och jobbet är alldeles underbart det med. Trivs så otroligt bra. Och idag jobbade jag som tusan & jag är faktiskt snabbare än en annan person som byggt längre än jag. Och det känns skit kul. Tillbaka till mitt rätta jag. 


Så just i detta ögonblick känns allt bara bra. Får passa på att ta in den här känslan för man vet aldrig hur länge den varar   

Ovido - Quiz & Flashcards