My heart My life

Alla inlägg den 25 augusti 2012

Kul

Av Linda - 25 augusti 2012 10:03

Vilken rolig helg... hmmm... Maken är upptagen heeela helgen lång.. polerar nåns bil idag & ska hjälpa nån annan med nåt i morgon... Min lediga stund blir när fisen sover.. Visst det är ju inga problem så sett & ska definitivt inte klaga för ska snart till Ullared igen    måste börja skriva upp allt jag kommer på som behövs innan dess. Isak ska ha kläder för höst/vinter säsongen & julklappar ska fixas. Bör ju vara ute i tid med detta i år    och självklart ska jag ha lite smått & gott till den lille som kommer i december. Och hoppas verkligen det blir före jul... Blev lite små skrämd i förrgår. Vi pratade lite barn på jobbet, och jag sade att oftast om man inte gått så mycket över tiden med den första så blir det nog inte så med nr 2. Hmm.. tro det du fick jag höra, den första kom före tiden & nr 2 14 dagar efter!!!    Fick lite smått panik då kan jag lova. Jag vet att den lille kommer när den är redo, men behöver inte vara redo på julafton. Före eller efter är helt ok. 

 Annars har det hänt nåt jättekonstigt, Maten smakar helt annorlunda nu    Igår köpte vi mat ute, hamburgare.. Och den smakade jättekonstigt... Och idag till frukost hade jag kokt ägg & stekt frallor.. Ja det var den mysiga frukosten.. Kom rakt upp igen för ägget smakade rent ut sagt skit... Mysigt värre    men fick i alla fall i mig frallan... Ska bli spännande att se hur det blir i kväll för ska laga min "risrätt". Smakar den inte som den brukar blir jag ledsen.. Har aldrig reagerat på mat förut & vore lite konstigt om jag plötsligt gjorde det nu i femte månaden! Återstår att se. En annan sak som är annorlunda med graviditeten denna gången är kramperna... Fy satan säger jag bara... Vaden känns som om den ska explodera & häromnatten var jag tvungen att gå upp & gå för att det skulle släppa & på morgnarna har jag jätteproblem med att gå pga vaden.. Och kramper/sträckningar i magen har jag också haft.. Vänder jag mig om för fort känns det som om jag sträckt magen.. Mindre skönt... Men är detta det enda jag får av obehag ska jag inte klaga. När jag gick gravid med Isak hade jag inga som helst bekymmer med nåt & än så länge samma denna gång förutom kramperna förstås. Vet jag hade några få med Isak men oftare denna gång... 

 I morgon ska jag ta hjälp av systeryster & lära mig photoscape ordentligt. Så jag kan göra en egen ny header. Roligt att kunna byta lite. 

 Och ska sortera bilder månadsvis sen Isak kom tänkte jag & lägga in det på denna dator.. Haha bara dryga 1000 bilder det handlar om    Får se när jag får en stund över.. Ska en snabb tur på affären när fisen somnat & sedan brodera lite.. Om inte sova hahah vi får se.


 Ha en fin dag!

Ovido - Quiz & Flashcards