My heart My life

Direktlänk till inlägg 29 juli 2011

Fredag

Av Linda - 29 juli 2011 08:30

Idag hade jag verkligen känt för en sovmorgon..men nejdå.. Upp halv sju.. Störsamt när jag verkligen för en gångs skull kunde ha tänkt mig att sova länge... Men  men så är nu livet..

Vad har hänt sedan sist då? Jo om söndagen packade vi väskor inför måndagen.. När det var gjort & lilla Gizmo blev hämtad så tog vi en liten sväng till Mariann & Håkan. Och vet ni vad? Jo där reste sig min underbara son upp!! Helt självmant!! Jag blev så otroligt glad och klappade i händerna och höll på. Tänk att en sådan liten sak gör en så otroligt glad  

Måndagen vid nio bar det iväg till kusten för ett par dagar. Hände inte sådär jättemycket den dagen.. Regnade som bara den, Isak hade svårt att somna den kvällen. Allt var så nytt för honom & han var ju inte hemma.. Inte mycket mer att säga om den dagen. Den låter vi helt enkelt ligga.

Tisdagen vaknade man upp till moln men utan regn. Kan förövrigt tala om att man var uppe med tuppen då också. Blev bestämt att turen skulle gå till Nordens ark. Så där gick vi ett antal timmar & tittade på djuren. Efter det blev det en liten sväng till smögen. När vi var tillbaka vid stugan så blev det till att grilla. Blev en rätt så tidig kväll eftersom ingen hade sovit så där jättemycket natten innan. 

 Och onsdagen var det bara att packa & städa & bege sig hem.. Blev en minisemester.. Skönt att bara komma bort lite. 

 Resan hem gick väldigt fort. Var hemma vid ett & då stannade vi upp & hämtade Gizmo. Tusen tack mamma för att du tog hand om honom!!  

Måste också säga att jag är mycket imponerad över Isak som var så snäll hela tiden fastän det blev mycket stillasittande på honom.

Blev en massa tvätt att tvätta när man äntligen var hemma & städning. På kvällen gick jag en liten sväng till Mariann   fick grillmat & bara kosade mig. Stannade inte så länge eftersom jag hade lovat gubben att vara hemma till 22 eftersom han var i garaget & i fall Isak skulle vakna & krångla. Men det var mysigt den lilla stund man var där.

 Torsdagen dvs igår så åkte vi & handlade. Och gubben körde min syster till Arvika & då passade jag på att skura golv. Mycket lättare att göra det när man inte har gubbar & barn springande. Isak sov så då gick det fint. Fick t o m tagit ett ryck uppe & städat upp i alla grejer som jag har tänkt göra länge   På eftermiddagen så blev det en sväng till Holmedal & till Runes barndomsvänner på fika. Var hur mysigt & trevligt som helst. Riktigt goa människor måste jag säga. Fast det slutade inte där utan det blev bestämt att vi skulle mötas vid holmedalsjön & bada så fort vi varit hemma & stoppat i Isak lite mat & hämtat badkläder. Isak älskar vatten över allt annat så han ville helst inte upp.. Men han skakade ju så där var mamma sträng   Var hemma vid halv åtta & eftersom lillfisen har vägrat ta vällingen på kvällarna fick han en smörgås i stället. Och den gick ner. 

Men jag undrar lite över min son.. Ett par gånger nu så har han vaknat vid typ 22-23 tiden. Helt hysterisk & okontaktbar.. Ingenting verkar få honom att "snäppa" ur det där helt panik artade.. Som igår..Verkar inte vara vaken men ändå så hysterisk.. Fick i honom lite vatten & så fort jag lade ner honom igen var han borta.. Undrar bara vad detta kan vara? Drömmer han? Är han en "sömngångare"?  Konstigt är det i alla fall.. 


Annars mår jag nog inte så jättebra för att vara helt ärlig.. Vill inte gnälla så ska inte tala om vad det gäller.. Men det finns några ord som kan beskriva hur det är med mig.. Mina problem är pytte pytte små jämfört med det som hänt.. Men detta är min sida & mitt sätt att få lätta lite på saker & ting.. Allt har med att göra med det där pyttelilla som för mig & många andra är så nödvändigt & som man kan få så mycket problem med... Andra inser nog inte hur bra dom har det.. Är tacksamma för det.. 

Har ju en dröm om att få ett barn till.. Min högsta sådan men nu vet jag inte längre... 

    Solen skiner idag.. Vet inte riktigt vad som skjer idag.. Ingenting räknar jag med.. Bara sitta här & tycka synd om mig själv.. Nej man får nog bege sig ut & få annat i huvudet en stund.. Fastän det bara surrar en sak där uppe... 

 Ååå vet ni vad.. Till måndagen ska jag ju jobba...   Känns sådär faktiskt.. Fast får tänka positivt.. Det handlar bara om en vecka & jag har inte sagt hur mycket jag ska jobba heller. Och inte har jag hört nåt därifrån heller.. så dom är nog inte så intresserade av hur mycket jag jobbar & det är helt okej för min del.. Känns skönt att inte ha sagt något om det. Men ska ändå bli skönt att få komma tillbaka. Träffa arbetskompisar & höra massa skvaller   Det blir nog bra detta..

 Nej det var nog allt från mig.. Tråkigt med en massa tekst, jag vet   men får komma bilder senare.. Är inte så duktig på att ta kort på annat än Isak   Han är ju mitt största intresse. Mitt allt.   ska kolla kameran sen & se vad det blev för kort.

 Ha en fin sommardag!       

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 10 september 2016 07:42

Jag lever i en drömvärld just nu.. och drömmar ska man ju ha    men detta är en dröm jag hoppas innerligt ska slå in. Att jag inte tänkte på detta tidigare... Men samtidigt så lär man så länge man lever. Och slår drömmen in så är jag rätt säker på at...

Av Linda - 6 september 2016 19:13

Jaa.. rubriken stämmer bra överens med känslan jag har.. sammanfattar allt ganska bra... Jag är trött irriterad & fullständigt less på vissa & allmänt över allt.. Även på mig själv... Jag är mest irriterad över hur jag ställt upp så oerhört mycket & ...

Av Linda - 4 september 2016 05:50

Söndag morgon. Dimman ligger tät och graderna visar på 8. Hösten är ändå en fin årstid som jag även tycker om alla andra årstider   Alla har sin charm. Vad gör jag då uppe så tidigt? Haha ja det kan man undra sig för lyckades inte sova så mycket läng...

Av Linda - 2 september 2016 18:23

Då var jag åter där igen... muren har kommit åter på sin plats.. utsidan visar leenden och att jag har det helt fint.. fråga mig och det är det jag kommer ge som svar... för med vilken rätt kan jag må dåligt?? Jag som har så mycket.. och ändå faller ...

Av Linda - 31 juli 2016 11:26

Ja så är det och så även årets semester. Men för egen del gör det inget. Jag är och förblir en rutinmänniska. Semester i all ära men nu ska det ändå bli skönt att få igång vardagen igen. Och jag är spänd för äldste sonens skull. Jag minns så väl min ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se