My heart My life

Alla inlägg den 10 september 2013

Av Linda - 10 september 2013 19:54

Ja nu är hösten här. Löv som blir gula och faller ner på marken. Jag är en person som tycker om alla årstider. Hösten med sina färger & att få tända värmeljus. Vintern med sin skimrande snö & lek & bus. Våren med allt det gröna & alla blommor. Sommaren med sol, värme & bad.    Alla årstider har sin prakt. Idag har det inte hänt så mycket. Vi har tagit det lugnt inne förutom en liten tur till mina föräldrar. Fast märkt på äldsta grabben att han varit lite smått rastlös. Men ändå gått bra & denna dagen har gått undan den också    I morgon när Isak är på dagis ska jag fortsätta med packandet. För Noah lär som vanligt sova ett par timmar    Visade lägenheten för ett par förut. Dom var superintresserade för att säga det milt. Fick ett väldigt bra intryck av dom & tror dom hade passat bra in här i detta området. Men som sagt är det upp till min hyresvärd. Och hoppas verkligen han förvarnar föreningen för doms skull. Men bara jag blir av med lägenheten är resten inte mitt bekymmer. Själv funderar jag lite över min kommande lägenhet. Fick ju höra att dom inte hade tid med att renovera den innan vi flyttar in. En grej jag ska göra nu i förtid är att måla köket. Förutom vardagsrummet är resten i stort behov av nya tapeter. Finns inte fräscht & fint för att säga det så.  Så jag försöker lösa det själv på nåt vis. Hade det inte varit för att det var sk bård i vartenda j.... rum kunde jag bara ha målat.. Men om jag ska måla dom rummen måste jag försöka få bort den.. Typ slipa eller nåt.. Och hallen kan jag bara glömma för där är det så högt upp. Jag har höjdskräck & dessutom ingen stege heller. Så vet inte riktigt hur jag ska lösa det & verkar heller inte få tag i nån som kan ta det åt mig. Är verkligen bostadens uppgift men hoppas att den blir ett prio när den ska besiktas. Nej vi får väl se hur jag gör. Om jag helt enkelt väntar tills dom har tid att ta resten. Men ett knall gult kök ska jag inte ha   


Annars tänker jag lite.. För ett tag sedan mötte jag nån som verkligen gav intryck på mig. Har tänkt på honom (jaa en han   ) och skulle vilja försöka få till nån slags kontakt. Men så är man lite feg också så man vill liksom inte säga "hej" typ. Förstår ni? Och vet inte helt hur hans status är heller. Men ja jag kan inte påstå annat att han den gången fångade mitt intresse. Och vet också att jag om inte alltför länge nog kommer träffa på honom igen. Och så får vi se då   Man får se vad ödet har för väg för mig. Vill om inget annat i alla fall lära känna honom bättre. 


Nej allt känns riktigt bra & jag mår kanon. Kunde egentligen inte haft det så mycket bättre.    Nu äntligen går saker & ting min väg! 

Ovido - Quiz & Flashcards