My heart My life

Alla inlägg under juli 2011

Av Linda - 11 juli 2011 20:04

Mår inte bra.. värre än igår..  Är så fruktansvärt trött på nästan allt.. Självklart inte min son! Därav nästan.. Trött på all städning..tvättning.. matlagning.. Ja listan blir lång..  Känns som om det är det enda dagarna går i för tiden.. 

Och dessutom känner jag mig fet ful & bara äcklig.. Och jag vill ha tillbaka mitt långa hår.. Visst jag är nöjd med håret bara jag fiksar det men vem orkar det varje dag?? 

Nej fy vad lett jag är...

Hoppas på en bättre dag i morgon...

Inte ens det att jag idag lyckats gå mina stegmål kan göra mig glad.. Inte ens att jag faktiskt tänker lite mer på vad jag stoppar i mig..

Just nu bara missnöjd med allt.. Nästan.. 

Av Linda - 10 juli 2011 11:52

                               Trött... så in i helvete trött...

                               Det står mig upp i halsen

                                           TRÖTT

Av Linda - 8 juli 2011 09:24

Ja nu är det redan fredag. Usch vad fort dagar & veckor kvar. Min man har bara en vecka kvar & sedan har han semester & om 3 veckor ska jag jobba. Fattar inte hur fort det går.. Usch & fy.. 

 Annars igår gick jag min sedvanliga promenad & fick sedan handlat & hem & pyssla.. På eftermiddagen hade det blivit bestämt att vi skulle ut på MC tur. Hade sett fram emot det hela dagen & fixat barnvakt. Vad tror ni händer när Rune kommer hem? Jo självklart börjar det regna   så var så himla besviken men pappa sade att dit vi skulle regnade det inte så då åkte vi i alla fall.. Rune gjorde nog det mest för min skull. Så mamma med min son & systrar+vän åkte bil & jag,Rune & pappa MC. Jag tyckte det var riktigt härligt att åka. Fast eftersom det går så länge mellan varje gång (senaste & första gången var i påsk) så var jag helt slut när jag kom hem. Dessutom tror jag att det får bli på en helg nästa gång eftersom det blir helt fel med tider för Isak. Så igår blev det ingen kvällspromenad men det får jag ta igen idag   Fick ju min stegräknare igår så den har varit på sen i morse & hittills har jag gått ca 1700   Tack vare dammsugning & skurning. Bara 10.000 kvar ca. Så när lill "Emil" vaknat & fått mat blir det promenad. 

 Häromdagen så krälade han på golvet & helt plötsligt verkade han så otroligt nöjd & brummade & pratade.. Oj vad hittar han på tänkte jag & gick för att titta & gissa var jag hittade honom? Jo i duschen. Hans favoritplats  

     Min underbara buse. Kallar honom numera lill "Emil" av den orsak att igår fick han öppnat ett skåp & ut över hela golvet låg DVD skivor & idag var han i vattenskålen till Gizmo & hällde ut det. Så sitta still gör jag endast när han sover & ibland inte det en gång för då måste man ju passa på att greja. Och för ett par nätter sedan hittade jag honom sittande i sängen.. Nu tycker jag det händer saker hela tiden.. Tänka sig att om 10 dagar blir han 10 månader!! Måste bara njuta nu & hänga med innan han börjar på dagis.. Usch så hemskt   Blir nog den värsta dagen i mitt liv..     Han älskar vatten  

   Och här har han satt sig på knä. Han har kommit fram till att det kan han göra vid ena blomman jag har & sno leca kulor & mer än gärna stoppa dom i munnen      Gungar på gungan jag köpte på Ullared. Min underbaraste underbara.


 I morgon är det sandviks dansen. Det ser jag fram emot. Få gå ut med min bästaste vän! Det var bra länge sedan om vi inte räknar in överraskningsniddag/festen vi hade för henne. Om vädret är bra vill säga & hon inte har ändrat sig eller nåt annat som blir ivägen. Blir fort så om man har familj  

 Nej dags för lite frukost!

 Ha en fin dag    

Av Linda - 6 juli 2011 09:40

Nu har jag kommit igång. Äntligen! Blev medlem på en sida som heter tappa.se igår kväll och det känns otroligt motiverande. Var ju bra igång för nån månad sen men mina 10.000 steg per dag men eftersom stegräknaren på telefonen funkar sisådär blev det ett slut på det. Men nu känns det som om jag har kommit igång & på den sidan har jag fått ett stegmål baserat efter min längd & vikt så nu känns det som om man får en nystart! Härligt!  

Så den promenaden jag tog förut ca 60 min i moderat tempo gav mig 6000 steg. Bara att vänta på att stegräknaren kommer nu så blir det ännu bättre. Ska i alla fall ut i eftermiddag också oavsett regn eller inte, med barn eller inte. Det beror lite på mannen  

 Igår bara sådär satte sig Isak upp.. Blev lite paff för han låg på golvet & krälade sig fram & i nästa sekund satt han upp. Och detta missade jag!!   precis som första gången han rullade runt. Han försöker mer & mer att resa sig upp också. Uuuh det går så fort.. Vill att tiden ska sakta ner lite.. 

 Annars idag blir det som vanligt att städa & pyssla. Tänkte också tvätta bil för haft besök av fåglar på den   och då har jag inte mycket val.

 Just det, fick se en katt föda igår. Jag rår inte för det men efter att min prins kom till världen har allt sådant blivit väldigt intressant. Fast människor är mer spännande   vill så gärna uppleva en födsel till & jag ska kämpa hårt för att få til det & första kriteriet är ju förstås att jag ska sluta röka. Så det måste jag snart ta mig i kragen med att göra. Inte bara därför utan för min egen skull också. Min hälsa. Men det är inte bara bara tyvärr utan jag måste få den där känslan att nej nu jävlar får det vara nog. Då tror jag att jag kommer fixa det. 

 Det var nog allt för tillfället. Ha en fin dag!   

Av Linda - 5 juli 2011 09:57

Är inte så duktig på att uppdatera..   Är så mycket som händer samtidigt som det egentligen inte händer nåt. Och så har det varit fint väder & då vill man ju inte sitta här  

 Jo var ju på sommarfest i fredags. Det var riktigt roligt men blev lite väl fort på pickalurven   som dom senaste gångerna jag varit ute hihi Var en hel del mycket nytt folk.. Den ena lite knepigare än den andra men oavsett trevligt att umgås med kollegorna. Blev retad för att det snart är dags att återgå till jobbet.. Usch känns inte helt okej.. Men har lärt mig till nästa gång att man ska vara mer försiktig med dagarna..Om det blir nån mer vil säga. 

 Lördagen gjorde jag inte så mycket.. Konstigt nog   Trött & slapp hela dagen. Förstår inte varför   Så då blev det inte så mycket.

 Söndagen däremot var det full fart. Tog tag i mig själv & fick äntligen putsat fönster. Det går undan bara man börjar    Morgonpromenad gick jag också. Och på kvällen var jag & Mariann ute på promenad.. Måste tänka lite nu.. Har gått upp 6 kg på 9 månader   dom ska bort. Var ju så fint direkt efter Isak för då gick jag ju ner alla graviditetskilona + lite till.. Men dom har kommit tillbaks. Börjar väl hjälpa nu när jag knappt får en stunds ro eftersom fisen är överallt   Pluss att jag tvingar mig själv ut på kvällarna också. Men igår blev det bara en förmiddagstur eftersom jag på kvällen låg med ryggont som jag haft sedan i söndags. Oroar mig lite för att det kan vara annat men ska avvakta nån dag till eftersom det känns bättre idag. 

Passade perfekt med min förmiddagstur igår för blev inbjuden på lunch hos Mariann. Inte alls fel   Riktigt gott var det. Alltid roligare att äta med andra. Maten smakar såå mycket bättre då. 

 Idag blir det nog inte så mycket som händer.. Har fått städat undan & grejat lite. Som man gör varje dag.. Alltid lika kul.. Hmmm.. Men nu är det gjort & resten av dagen ledigt.

 Jo Isak har börjat resa sig också   Än så länge på knä men tror inte det dröjer innan benen hänger på. Är så kul att se allt som händer men får lite små panik av att det går så fort & att det snart är dags för honom att börja på dagis   Min lilla prins som inte längre är så liten. Nej det var nog allt för denna gång. Ska bli duktigare med att uppdatera!

Hej & hå ha en fin dag!        

Av Linda - 1 juli 2011 06:40

Att tredje dagen i rad vara klarvaken kl 6 om morgonen?   Och jag har inte direkt lagt mig tidigt heller.. Fördelen är att man får lite egentid innan fisen vaknar   Han har verkligen imponerat mig dom senaste nätterna. Sovit i stort sett hela nätter nu sedan Ullareds resan. Före så vaknade han minst tre gånger & nu det senste har det bara varit en   Perfekt. Ännu en fördel med att vara uppe så tidigt är att man får väldigt mycket gjort. Som igår: Fick städat bilen invändigt efter ullared och spolat mattor. Men den var faktiskt inte så farlig som jag trott   Flickorna var duktiga med att hålla ordning. Skulle i alla fall precis börja spola bilen när prinsen vaknade   Så det fick vänta. Han fick mat & kläder på sig & så var det ut på promenad. Det var riktigt härligt med en morgonpromenad.. Och när vi kom hem lade jag honom ute på en filt & började tvätta bilen. Men där låg han ju inte still utan fick tag i hinken & gissa om han blev blöt   Så han fick sitta i vagnen tills jag var klar. När jag var klar med att spola bilen fick jag trevligt besök av Liv med dotter. Drack kaffe & pratade. Trevligt som alltid. 

 När dom hade åkt blev det att handla. Måste säga att det var skönt att gå på sentret & det tror jag Isak tyckte också. Var lite svalare. Men klagar INTE absolut inte.. Men nu är det slut på det fina vädret.. Två dagar fick vi.. Hmmm.. Kunde ju fått behålla det fina vädret en vecka! Minst..

 Kom hem igen & fick börjat småplocka lite men inte så lätt med en övertrött grabb. Men det gick över med lite gröt & en liten lur.

 På eftermiddagen gick vi till Mariann med barnen   Riktigt mysigt som vanligt. Stannade inte så länge. Min grabb var nog trött & sliten. Värmen tar nog på dom små liven.  Fick i alla fall gjort undan all städning så idag har jag bara golven kvar. Och i eftermiddag är det sommarfest med jobbet.. Tror i alla fall jag ska iväg. Beror lite på.. 

 Nej dags för en kopp kaffe & frisk luft innan prinsen vaknar  

 Ha en fin dag.. I regnet          

Ovido - Quiz & Flashcards