My heart My life

Alla inlägg den 6 juni 2012

Av Linda - 6 juni 2012 19:10

Hejsan.

Hör & häpna. Första kvällen på länge som sonen lagt sig för att sova. Utan tårar, utan att han ska upp efter en kvart. Jag är imponerad & lättad   har varit en del jobbiga kvällar som tålamodet har prövats. Nätterna är tyvärr domsamma.. Vaknar & ska upp. Fast dom senaste kvällarna/nätterna har han vaknat & varit helt idiot, Totalt vansinnig & då har det tagit minst en halvtimme att lugna ner honom. Inte alls kul.. Fruktansvärt jobbigt. 

 Annars mår jag bra. Ryggen är ok.. inte mer eller mindre. Känner av lite tryck då & då men inte den smärtan. Jobbet är också ok.. Lite frustrerad över hur saker & ting sköts där men inget jag kan göra nåt åt. Informationen där är som vanligt.. Inte befintligt i stort sett. 

 Idag har man varit ledig. Skönt fast har haft en fis som varit i 150 sen kvar över fem   försökte städa & när jag började skura kom Isak in full hela han i jord.. T o m i håret!!? Jodå då hade han stått på bänken som vi har på altanen med borsten till Gizmo & rotat i blomlådan & antagligen borstat sig själv också. Blev raka vägen in i duschen för honom & jag fick vackert börja om   Lilla buse.. Passar på när mamma är upptagen. 

 I morgon ska jag bara jobba några timmar. Himla skönt!!! Ska iväg nånstans. Hemligt för tillfället   Men en trevlig liten tripp. Hoppas jag i alla fall. 

 Nej nu ska jag leta ny kamera tänkte jag. Vill ha ny bättre. Med optisk zoom osv. Får se vad jag hittar. Lämnar er med en bild på min son där han vaknar sådär vansinnig efter en middagslur. Så inte alltid lika snäll & go  


Visst är han gullig? Hmm..


 Ha en trevlig kväll & kanske vi hörs i morgon där jag berättar om den hemliga turen!    

Presentation


This is me & my life

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards