My heart My life

Alla inlägg den 7 juni 2013

Av Linda - 7 juni 2013 20:33

Ja då var det åter helg... helgen utan barn    usch att man aldrig ska vänja sig   Tyst & tråkigt... Och då kommer ensamhets känslorna deluxe... Men men.. bara man har nåt att hitta på går det ju bra.. I morgon ska jag nog hämta allt det sista i huset som är mitt... Jag vill vara helt säker på att allt mitt är borta innan hans nya tjej kommer på besök igen... Och mina barn får hon inte se igen heller. Har ett avtal där fast känner att man inte kan lita på det ändå men.. 

 Men måste ändå säga att jag är glad jag gick... Om inte vad hade det då blivit? Skulle det ha fortsatt ändå? Nej det kan ingen veta.  Men utöver detta känns livet på rätt väg men självklart saknar man någon men det kommer nog    Jag har inte brått för som jag sagt förut är barnen viktigast för mig. Inte att själv få mina behov tillfredställda som vissa andra kanske tycker är viktigast.. Nej nån gång vänder nog min otur också så ser ganska positivt på framtiden. Och känns extra skönt att få klämt till lite med vissa saker.. 


Kanske blev lite väl mycket skrivet nu.. Men det ger jag blanka fan i.. Skiter i att skydda & varför skulle jag? Yttrandefrihet finns det nåt som heter... Och jag behöver inte vara allas vän. 


Och i morgon kanske jag & min goa kompis ska partaja lite    Fast inte helt klart än. Beror lite på. Hoppas självklart det blir för känner inte för att vara ensam på en lördagskväll. Vill ut & se folk   


Nej har väl inget mera att skriva nu.. Ett som vanligt tråkigt inlägg   


Ha en fortsatt trevlig kväll!!!

Ovido - Quiz & Flashcards