My heart My life

Alla inlägg den 11 juli 2013

Av Linda - 11 juli 2013 20:13

Vilken underbar dag det varit idag   Knallväder. Min morgon började strax efter 6.. Mitt fel egentligen då Isak vaknade till då jag tänkte jag skulle upp & göra lite nytta innan dom vaknade. Tji fick jag för Noah vaknade också. Men han ligger oftast & pladrar en stund innan han tröttnar & vill upp. Men vi startade dagen med en promenad & Isak fått den fula ovanan att han ska ha en glass så fort det blir prat på promenad. Förklarade för honom att han måste inte ha glass varje gång vi ska på promenad.. Mmm gick in ena örat & sedan andra. Och sedan körde vi hem Noah till mamma så han & jag skulle få lite egentid och bada. Sagt & gjort. Så först lämnade vi av Noah & så blev det en bråtur in på rusta för att se om vi kunde hitta nån rolig badleksak till honom. Sagt & gjort. Han fick en uppblåsbar krokodil   Och sedan åkte vi på stranden. Och i dryga tre timmar var min fis i vattnet. Var uppe för att dricka lite. Endast. Har fått vattendjur till söner    För det var hopplöst att få upp honom ur vattnet.. Men till slut gick det. Och Noah fick sitt första känn av sjövatten i förrgår på campingen. Så det var en mycket lyckad tur ut idag. Och efter badningen åkte vi till "mormor" och satt där en stund innan jag lämnade fisarna till doms far. Fick röjt lite här hemma & bara sitta & ta det lugnt en liten stund under tiden. Hämtade dom redan vid halv sju då jag visste hur sliten Isak var. Nej så idag har det varit en riktigt bra dag. Tyvärr har jag fått problem med läggningen av den minsta men med lite tålamod så somnade han också till slut. 

 

Nöjd & glad grabb   


 

Och gissa vem som skulle med in i sängen??   


 

Min lillfis   


Mina underbara barn. Mina allt, mitt liv.


Och annars då, jo resten har ordnat sig till slut.. eller på sätt & vis.. Nog om det.. Bilen är så att säga såld då vi blivit ense & jag ska hitta mig en ny. Har hittat flera. Typiskt nog hittade jag en igår till ett väldigt bra pris, självklart skulle en titta på den & gissa vad.. blev såld.. Så har letat vidare & jag ser mig blind på v70. Hade hittat en i örebro men så visade det sig att det var en bifuel & dom har oftast liten tank så då var det inte så intressant längre. Och nu har jag hittat en i jönköping som är intressant, minus är otroligt fula fälgar, gissa om jag i så fall investerar i andra   Och att det är lååångt dit.. Utöver det var bilen jättefin. Så ska ringa i morgon då det är en bilfirma & hoppas den är kvar. 


Ja det var väl allt just nu.. Har åter en del i huvudet då man fick lite nya tankar av nån på stranden. Har mycket att bearbeta & tänka på. Inte i negativ bemärkelse utan fick bara nåt att tänka på.


I morgon står det först städning på schemat & sedan stranden & då verkar det som om mina systrar ville med    På mig blir det nog snart kvällen. Konstigt vad frisk luft gör med en   

Ovido - Quiz & Flashcards