My heart My life

Alla inlägg under juni 2013

Av Linda - 9 juni 2013 11:51

Jag drömmer om ett eget litet hus nånstans i ett trevligt barnvänligt område.. Behöver inte vara stort.. Typ 80-90 kvadrat... En lagom stor gräsmatta där mina barn faktiskt kan vara barn... Plats till en liten pool & studsmatta... En trevlig lekplats.. Allt på ett plan med stora fönster & öppen planlösning.. Typ fyra rum... Om man ändå hade massa pengar.. Då kunde jag ha hittat den perfekta tomten & fått nån att hjälpa mig rita & bygga mitt lilla hus... Man kan ju alltid drömma.. Men skulle verkligen önska jag kunde ge mina barn ett riktigt boende... Att dom fick vara barn.. Springa & stoja utan klagomål... Behöver inte vara i Töcksfors... Eller jo får ju inte flytta härifrån.... Ska nog börja skrapa triss.. Plötsligt händer det eller hur? Haha ja eller hur, i alla fall med min tur.... Vore drömmen med nåt eget... Och drömmar måste man ha.. men just den drömmen känns väldigt avlägsen... 


Helgen är snart över för denna gång.. Och vad har jag gjort? Jäst mycket i solen jaa   Njutit ja.. umgåtts med familj & vänner. Allt i allt varit en bra helg trots inga barn. Gick min vanliga morgon promenad i morse & efteråt städat (jag är sjuk!!! Jag vet!!!) och jäst mer i solen.. Ska jäsa lite till innan jag tar mig en dusch & går upp & röstar.. Hoppas många röstar & det ser så ut när jag tittar upp.. Varit folk där hela tiden sen det öppnade. Jättebra & hoppas flest möjligt röstar. 

Längtar tills ikväll då mina barn kommer hem   Får avsluta nu innan datorn kokar sönder i solen. Har väl typ 40 på altanen när solen är framme.. Puh.. Men klagar inte. Varit en bra sommar hittills tycker jag. Hoppas det fortsätter. Ha en fin dag & glöm inte att rösta!!!

Av Linda - 8 juni 2013 06:39

Klaga nåt mer på att barnen är uppe tidigt    För vad är jag själv? Jodå uppe & vaken 05.30 Kan undra sig varför? Haha, är & förblir en morgon människa. Spelar oftast ingen roll hur sent det blir kvällen innan. Senast 8 är jag uppe. Oavsett är det lättare att vakna till barnen än till en tyst tom lägenhet.  Fördelen idag är att om jag skulle bli trött kan jag försöka sova lite senare. Hehe fast det händer aldrig.   I alla fall när jag var ute en sväng med Gizmo igår kväll stannade föreningsdamen mig. Hon ville bara nämna att dom helst inte vill att Isak ska köra fyrhjuling, bobbycar & cykla på altanen uppe.. Tydligen skakar det i hela bygget. Visst har väntat på det.. Men det gör allt mycket tyngre för mig igen... Hon sade också att gräsmattan var till för alla så bara att använda den. Hur kul är det att sätta sig nedanför med grannen under? Inte alls... Så nu får jag alltså bära den minsta ner, ha vagnen framme hela tiden, hunden med ute, Isak ska ner & alla hans grejer.. Hmm lättvindigt.. Blir ett långt år... Hoppas att när maj nästa år närmar sig att jag fått nån annanstans att bo... Vi får inte göra ditt & datt osv.. Nej ska visst inte vara lätt att leva    Men tycker det är dags att min otur vänder... Att lyckan snart kan se åt mitt håll igen.. Låta saker gå min väg... Men har det rätt bra ändå egentligen.. 

Solen skiner ute & blå himmel. Ser ut att bli en fin dag idag. Ska snart passa på att ta mig en långpromenad, får nog vänta till typ halv åtta så jag inte får klagomål på det i alla fall    Och sedan under förmiddagen ska jag till huset & rensa grejer som är kvar & då får jag sett barnen en sväng   Ska också passa på att städa bil igen både invändigt & utvändigt. Behövs efter allt pollen & skit. Tvättade bilen förra helgen, var skit nöjd & några timmar efter rasar det ner från himmelen & jag hade åter en gul bil.. Kul.. Nej.. Men verkar i alla fall som att pollenet har lugnat sig nu så man kanske har en ren bil något längre.. Och tror faktiskt det blir en lugn kväll i kväll. Lutar åt det, men vi får se vad som händer   


Ha en trevlig solig lördag mina vänner!!


 


 


 


åå mina underbara finaste barn   

Av Linda - 7 juni 2013 20:33

Ja då var det åter helg... helgen utan barn    usch att man aldrig ska vänja sig   Tyst & tråkigt... Och då kommer ensamhets känslorna deluxe... Men men.. bara man har nåt att hitta på går det ju bra.. I morgon ska jag nog hämta allt det sista i huset som är mitt... Jag vill vara helt säker på att allt mitt är borta innan hans nya tjej kommer på besök igen... Och mina barn får hon inte se igen heller. Har ett avtal där fast känner att man inte kan lita på det ändå men.. 

 Men måste ändå säga att jag är glad jag gick... Om inte vad hade det då blivit? Skulle det ha fortsatt ändå? Nej det kan ingen veta.  Men utöver detta känns livet på rätt väg men självklart saknar man någon men det kommer nog    Jag har inte brått för som jag sagt förut är barnen viktigast för mig. Inte att själv få mina behov tillfredställda som vissa andra kanske tycker är viktigast.. Nej nån gång vänder nog min otur också så ser ganska positivt på framtiden. Och känns extra skönt att få klämt till lite med vissa saker.. 


Kanske blev lite väl mycket skrivet nu.. Men det ger jag blanka fan i.. Skiter i att skydda & varför skulle jag? Yttrandefrihet finns det nåt som heter... Och jag behöver inte vara allas vän. 


Och i morgon kanske jag & min goa kompis ska partaja lite    Fast inte helt klart än. Beror lite på. Hoppas självklart det blir för känner inte för att vara ensam på en lördagskväll. Vill ut & se folk   


Nej har väl inget mera att skriva nu.. Ett som vanligt tråkigt inlägg   


Ha en fortsatt trevlig kväll!!!

Av Linda - 4 juni 2013 19:26

Har för tiden fått höra att jag börjat lysa upp. Fått en annan glöd. Verkar gladare & närmar mig mitt gamla jag    Och det kan nog stämma. Mår mycket bättre nu än vad jag gjort på länge. Fast klart man har ju fortfarande upp & ner stunder. Mitt tålamod är också nåt helt annat. Finns fortfarande saker man tänker & funderar på.. Jag är så trött på ljugandet runt i kring. Vad är poängen? När man gång på gång bett om ärlighet & får tvärtom tillbaka. Vad tjänar det till dessa lögner? Kan man hålla ordning på vad man säger & inte utöver detta.. Att man trodde att man kände en person så visar det sig allt bli knepigare & knepigare... Nej förstår inte vitsen med detta.. Ser jag dum ut eller vad? Jag är inte helt blåst så jag fattar.. Förstår också mer & mer nu.. Hur länge skulle det ha pågått om jag inte hade gått självmant? Förstår mer & mer att det låg sanning i det lilla sms jag fick en gång. Och ändå har man fått höra & blivit lugnad att så var det inte, åå gud nej aldrig. Hur skulle det gått till? Oj ni hade visst fel... 


Nej jag är på väg åt rätt håll. Mår riktigt bra & känner att allt blir bara bra. Lever livet & njuter. Visst blir jag förbannad över vissa saker. Men inte värt det att lägga ner energi på. Den är inte värd min energi. 


Så det så. Leva livet, festa, vara med barnen. Social & helt enkelt njuta. 


För mig går barnen först. Absolut först. Vad andra har för prioriteringar får bli upp till dom. 

Av Linda - 3 juni 2013 11:26

Idag känns allt bara bra. En del viktiga samtal tagit. En lösning hittad, fotograftid åt Noah fixat. Ett slag vunnit. En bra dag. Och sovit hela natten tack vare min syster som tog Isak igår så jag fick sova lite. Slapp springa in & ut då jag tog med mig Noah i sängen för en gångs skull.   


Nej nu är det nya tag & nytt liv & slipper bekymra mig så mycket. Perry perry

Av Linda - 2 juni 2013 08:48

Är trött.. fruktansvärt trött... Dels för problem med att somna då tankar snurrar runt i huvudet & dels för att här ska det tydligen vara morgon klockan 6    Men men det är som det är... Fick åter höra nåt nytt igår vilket har gjort att jag en gång för alla bestämt mig för att göra vissa saker. Jag måste tänka på mig & barnen & sätta oss i första hand. Och när då vissa inte kan vara ärliga från första början blir det konsekvenser. Tjatat jag vet inte hur mycket om hur viktigt ärlighet är. Och ändå så är man inte det... Och hur kunde jag ens inbilla mig att man skulle kunna vara vänner? Hur jävla dum har jag inte varit? Hur förbannat snäll? Nej nu jävlar. Varför i all världen skulle jag vara snäll när man inget får tillbaka? När det i slutändan ändå inte "tjänar" nåt på det. Nej nu blir det att såra tillbaka där det sårar som mest vilket gör att jag & barnen kommer hamna i en helt annan sits. Och så kommer det bli. För MIG är barnen allt. Dom går först. Och nu ska det svida rejält. Behöver ingen hjälp från vissa utan klarar mig fint utan. Har andra som kan hjälpa till. Vänner & familj   

Ovido - Quiz & Flashcards