My heart My life

Alla inlägg under oktober 2011

Av Linda - 20 oktober 2011 06:58

Idag är fjärde dagen med inskolning & det känns riktigt bra. Isak verkar trivas & visst han är en del med mig men leker faktiskt också. 

 Idag vaknade jag i alla fall i tiden så det slipper bli stress. Igår vaknade vi inte förrän halv åtta & det blev lite stressigt. Kanske inte så konstigt för natten före var ingen höjdare. Då började han vid halv ett & det enda som funkade var att vi låg på soffan. Flera gånger somnade han där och jag bar in honom i sin säng & så fortsatte det ett antal gånger.. Halv fem var det tyst och jag kunde somna. Försökte ta in honom i vårt sovrum men där ville han inte lägga sig till ro.. På gott & ont. Men men dagen gick bra ändå.

 Och han stortrivs ute verkar det som. Har inte tagit ut honom för att leka på det viset förrän vi gjorde det för första gången om tisdagen. Han gick till & med på sanden med lite för stora skor!!   Så allt fungerar & känns jättebra. Han fick äta där för första gången igår & det också gick jättebra. Just det blev jag inte alls förvånad över för har en matglad liten pojk   I morgon kanske jag ska lämna honom en liten stund ensam där. Det kan bli spännande för han är verkligen mammig..Men det är ju bara att prova. Så i dags läget känns allt bara bra. Och då menar jag allt    

 Och i morgon blir min man 40 år!!   Då ska jag ta med honom på födelsedagsmiddag på waterside. Mamma & pappa ska också med för att fira sin 30 åriga bröllopsdag som dom hade i början av månaden. 

 Och min snälla syster ska vara barnvakt. Nej nu får jag nog sluta. Han vaknar nog snart & då blir det fullt upp fram till vi ska iväg!  

 Ha en fin dag!   

Av Linda - 17 oktober 2011 14:12

Var väldigt bra men också lite kaotisk. Var ju fotografering. Så det var väääldigt många barn på ett & samma ställe. Men tycker det gick väldigt bra ändå. Dom flesta barn verkade hur mysiga som helst men fanns några undantag.. Som det nog alltid finns. Är i alla fall glad att jag fick den kontaktperson jag fick   Det enda som nu känns sådär är ju att alla barn i alla åldrar från 1-6 år är på samma avdelning. Men det är nyttigt också tror jag. Nu är både jag & Isak helt slut.. Var hemma vid tolv, Isak sov en timme.. trodde faktiskt han skulle sova längre men var tvungen att byta blöja & då ville han inte sova mer. Men har lagt honom igjen & verkar ha somnat. Så ska lägga mig raklång på soffan en stund själv. Kommer vara ovant nu framöver att inte ha hela dagen på mig att göra saker. Men men man vänjer sig nog med det också. Har i alla fall några mål innan man börjar jobba & det är att städa i förråd & dyl och sedan putsa fönster. Nej orkar inte skriva mer just nu. 

   

Av Linda - 16 oktober 2011 19:25

Undrar vad som pågår där i ditt huvud.. Vad du tänker på..

 Vad har framtiden i väntan?... Var är vi alla på väg?...Vad är det som egentligen på väg att hända?.. Bara en undran.. I mitt stilla sinn..

Av Linda - 15 oktober 2011 19:40

Jag är så stolt. Min fina underbara son började gå idag!!   Var hos mamma & pappa. I början satt han bara & lekte osv. Så fick dom oväntat trevligt besök av min moster, hennes dotter & sambo. Min kusin som jag inte sett på jag vet inte när. I alla fall stod Isak & höll i mig pluss en sak i varje hand & min pappa tog honom och bara släppte honom. Och då gick han!! Och han blev hur glad som helst när alla applåderade & skrattade så han släppte grejerna & fortsatte & fortsatte. Ville ha hjälp med att resa sig så fort han ramlade. Inte helt balansen än. Men ååå vad det värmde mitt hjärta   Känns så mycket lättare att börja jobba nu. Min prins. Mitt underbara alldeles egna mirakel. Så stor & ändå så liten. Är en riktigt stolt mor!      Nu sover han lilla fisen & efter nattens bravader blir det nog inte sent för denna "dam" idag. Hoppas han fortsätter gå i morgon   Det gör han nog. Ha en fortsatt trevlig lördag kväll!! 

Av Linda - 15 oktober 2011 10:27

Och trött så in i bomben   klockan var väl runt ett inatt när Isak började.. Flera gånger var jag inne.. Inget som hjälpte.. Gav upp & tänkte att då får han ligga där helt enkelt.. Då gick min man upp & tog honom. Satt med honom en stund.. Flera gånger. Till slut gav också han upp.. Så då gick jag upp & vi låg i soffan & bara myste. Halv fyra lade jag honom igen.. Då blev det tyst.. Vet inte riktigt vad som gick åt honom.. Men men.. Varit uppe sen halv åtta. Så ska snart komma mig i duschen så jag kanske vaknar till lite.. Och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Kanske ta en tur till mamma & pappa sen.. Får se. Ska nog ta en promenad i eftermiddag med mina små pojkar.. 

 Och annars.. Jodå lever allt.. Till måndagen börjar vi inskolningen.. Två veckor med det & sedan börjar verkligheten   usch inget jag ser fram emot.. Men men.. Isak har börjat släppa sig lite nu. Han har tagit ett steg två gånger utan att jag har hållit honom så vi är på god väg till att börja gå. Som tur är. Nej ska nog komma mig i duschen nu. Ha en fin lördag! 

Av Linda - 11 oktober 2011 07:17

Rejäl sådan drabbades jag av igår.. Satt & kollade i min kalender & fick syn på att jag & Isak ska på inskolning på måndag.. Vilket innebär att om tre veckor är jag i jobb... Det kändes inte alls bra.. Tårarna kom & jag gråt.. Tyckte det kändes så hemskt.. Så tidigt.. Och att jag vill ha annan jobb att gå tillbaka till.. Men jag ska vara glad.. Har ju faktiskt jobb.. Med arbetskollegor jag trivs med.. Har ju hela tiden sagt att jag inte vill börja förrän Isak går.. Men har nog kommit fram till att jag börjar jobba i vilket fall som helst. Blir så dumt om han skolas in till veckan & inte börjar direkt efter. Tror det blir bra så här. Nyttigt för både mig & Isak. Han för att han ska komma bort från mamma lite, för han är väldigt mammig, & få lära sig umgås med andra barn. Han har Emma där också som han haft kontakt med sedan dom var nyfödda så att säga. 

 Och nyttigt för mig att komma igång med jobb & rutiner igen. Och bli lite social igen   är ju bara 4 6timmars dagar & 1 på 4. Tror jag. Har inte hört ett skit från dom sedan mötet så får väl försöka ringa dom idag.

 Men nu har jag lärt mig hantera dagar osv inför nästa barn. ( Om det blir nån mer  , vilket jag självfallet vill ) Fastän man fick höra av andra att tänk på si & så, så blev det inte så.. Och dagarna går fort. I alla fall så är det därför jag börjar jobba nu också. Spara dom dagar jag har till senare tillfällen bla sommaren. 

 Blir nog bra det här. Bara man kommer igång.  

Av Linda - 8 oktober 2011 16:26

Kärlek... Vad är egentligen det? Hur definerar man ordet kärlek? Det finns så mycket olika slags kärlek. Som ex en mor till sin son.. Ovillkårlöst.. 

Funderat mycket på just det.. Kärlek.. att älska någon & att på nåt vis visa det... 



 Mår inte så bra.. igen... Nåt måste snart hända.. Börjar må ännu värre med tanke på att snart ska man i jobb igen... Funderar på att dra ut på det... Men jag vet inte jag.. Samtidigt som det ska bli skönt att komma ut bland folk igen så känner jag mig inte riktigt redo.. Fast som det ser ut nu måste jag nog ändå dra på det nån vecka eller två.. Vill att Isak ska gå innan dess.. Vi får se.. Får inget svar på jobbet om arbetstider heller... Tro mig att vara den första mammalediga på ett jobb är ingen hit... 

 Har så himla mycket på hjärtat men så väldigt lite jag kan skriva om här.. Behöver nån att prata med... Eller bara komma bort ett tag... 

Presentation


This is me & my life

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards